Gå til sidens hovedinnhold

Nå blir det flere måneder med veiarbeid i sentrum

Artikkelen er over 2 år gammel

Det blir ikke lett å ferdes i Jonas Lies gate i Lillestrøm de neste månedene.

Til uka starter ombyggingen av fylkesvei 120, Jonas Lies gate, i Lillestrøm. Dette medfører redusert fremkommelighet på fylkesvegen frem til høsten 2019, melder Statens Vegvesen i en pressemelding.

Statens vegvesen ber trafikanter som skal trafikkere strekningen om å beregne ekstra tid.

Det er Braathen landskapsentreprenør som vant Statens vegvesen sin anbudskonkurranse om å bygge om Jonas Lies gate på strekningen Adolph Tidemands gate – Brogata til en høystandard bussholdeplass med plass til tre leddbuss i hver kjøreretning. Formålene med ny bussholdeplass er å sikre effektiv kollektivbetjening. Arbeidene gjøres på vegne av Akershus fylkeskommune.

Redusert fremkommelighet

Braathen landskapsentreprenør starter opp byggearbeidene i løpet av uke 48, og etter planen skal arbeidene være sluttført høsten 2019. Trafikken vil gå gjennom anleggsområdet i hele perioden fv. 120 Jonas Lies gate bygges om til høystandard bussholdeplass på strekningen Adolph Tidemands gate – Brogata. Det vil bli endringer i kjøremønsteret innenfor anleggsområdet.

Les også

– Vær litt seige i knea!

– Av hensyn til egen og andres sikkerhet ber vi om at skilting og kjøremønster respekteres. Vi anbefaler trafikantene om å beregne noe ekstra tid på å trafikkere fv. 120 Jonas Lies gate, forteller prosjektleder Ole Kristian Krogh i Statens vegvesen.

I anleggsperioden vil bussholdeplassene bli flyttet noe. Bussholdeplassene vil være godt skiltet i hele byggeperioden.

Kommentarer til denne saken