– Det største problemet med denne saken er at en sittende statsråd bruker en løgn til å sverte en fyr som meg, sier AUF-leder Mani Hussaini, som nylig deltok på en skoledebatt på Nes videregående, til avisa Raumnes.

Ifølge avisa har Hussaini etter debatten blitt gjengitt på et sitat av Sylvi Listhaug (Frp) både på TV og i sosiale medier. Ingen har foreløpig klart å dokumentere det omstridte utsagnet.

Ber om opprydding

Under debatten blir det påstått at Hussaini har uttalt følgende: «FrP jubler når barn drukner i Middelhavet».

– Det ble først påstått av Sylvi Listhaug i en debatt på NRK. Jeg satt og så på debatten og skvatt opp av sofaen. Jeg begynte å få trusler og sjikaner etter TV-programmet, og deretter ble det publisert på Facebook, forteller Hussaini til Raumnes.

Hussaini påstår at han aldri har uttalt dette utsagnet, og ønsker at Listhaug nå skal rydde opp.

Twitter- og videokrangel

Jessheim-politikeren tok opp saken på sin twitter-konto der han ber Listhaug om å rydde opp: «Sylvi Listhaug-ikke lyv. Jeg har aldri sagt det du påstår! Jeg forventer at du rydder opp!».

Julia Sandstø, leder i Akershus KrFU, har videre svart på meldingen der hun blant annet skriver «Har selv sittet i debatt med deg x antall ganger hvor du har sagt akk dette. Ville ligget litt lavt hvis jeg var deg, flere har videoer».

I en kommentar til RB sier Sandstø at hun tar klar avstand fra alt som har med drapstrusler å gjøre.

– Det samme gjør jeg i forhold til Listahugs uthenging av Mani på tv, sier hun til rb.no.

Hussaini ber om at de som har videoen det er snakk om publiserer:

– Jeg har vært i kontakt med flere og spurt etter videoen. De må bare publisere den. Dette er renspikka løgn, sier Hussaini, som blir sjikanert og har mottatt drapstrusler etter det påståtte utsagnet til Raumnes.

Så langt har ikke Frp eller Sylvi Listhaug villet kommentere saken.

RB følger saken!