Gå til sidens hovedinnhold

Slåssing over hele Romerike: – Han manglet to tenner og blødde kraftig

Artikkelen er over 2 år gammel

Mens de fleste sov hadde politiet sitt fulle hyre med å stagge gemyttene flere steder natt til søndag.

Det begynte med krangling i køen på Shell-stasjonen i Jernbanegata i Lillestrøm natt til søndag. Utenfor barket de to sammen i slåsskamp. Den endte med to tenner mindre for en gutt i 20-årene fra Skjetten og arrest for han som slo, en mann i 30-årene som ikke er lokal.

– Vi fikk melding om en som blødde kraftig og det viste seg at han i tillegg til at to tenner var borte, hadde fått et kutt i leppa, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt.

Bråk på stasjonen

Det var ikke bare i bensinstasjonskø det oppsto aggresjon som endte i håndgemeng natt til søndag. Politiet har hatt flere oppdrag hvor de har stanset slåssing flere steder på Romerike denne natta.

På Lillestrøm stasjon lagde ungdommer spetakkel på stasjonen og politiet fikk melding om at de sloss. En 17-åring ble bortvist og to andre ble sendt av gårde med toget.

I P-huset ned mot Skårersletta ble en vekter slått i beinet med en flaske. Det viste seg at gjerningsmannen, en mann i 30-årene fra Lørenskog, også hadde stjålet en jakke. Han blir anmeldt for det og for vold mot vekteren.

Les også

Sjåføren ble tatt sju ganger i fotoboks – fikk først vite om det to år etterpå

 

Mye å ordne opp i på Jessheim

Politiet måtte også til Jessheim på grunn av slåssing og bråk i området utenfor Torget Pub.

Der startet det med slåssing utenfor. Mens politiet var der, oppsto det en ny slåsskamp. En mann i 20-årene ble kjørt til legevakta med lettere skader. Han som er mistenkt for å ha slått, er i 40-årene. Det dukket også opp to personer som tidligere var bortvist fra sentrum. Disse ble satt i arrest. Den ene skal også ha spyttet på patruljen og blir anmeldt for det.

Vet ikke hvem som slo hvem på Årnes

Politiet var også raskt på plass da det kom melding om slåssing på Årnes. Der skulle det være en som lå nede og ble slått med en ishockeykølle. Politiet fant ingen kølle, men en person innrømmet å ha slått med en «pinne». Patruljen traff også en som hadde skader i ansiktet.

 

– Det så ut til å være tre stykker som var kranglete med flere. Vi slet med å finne ut hvem som hadde gjort hva mot hvem. Det endte med at vi bortviste fire stykker. Ingen ble alvorlig skadet og det var heller ingen som ytret at de ønsket å anmelde noen, sier Sveen.

Les også

Skiftarbeiderne Åshild og Jan holdes våkne av politiets øvelseskjøring

 

Melding om slåssing på flyplasshotell

På morgenkvisten natt til søndag, i 06-tida, kom det nok en melding om unggutter som sloss. Denne gangen fra Radisson Blu Airport Hotell på Oslo Lufthavn.

– Vi er der nå. De skal også ha stjålet noen rullestoler som de har levert tilbake, forteller operasjonslederen i Øst politidistrikt som altså har hatt en god del å ordne opp i denne natten.

Kommentarer til denne saken