Slått og sparket til blods – hentet av ambulanse

HENTET AV AMBULANSE: En mann i 30-åra ble fraktet til sykehus etter en slåsskamp på Jessheim.

HENTET AV AMBULANSE: En mann i 30-åra ble fraktet til sykehus etter en slåsskamp på Jessheim. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mann i 30-åra til Ullevål sykehus etter slåsskamp.

DEL

Politiet fikk like etter midnatt natt til søndag en oppringning på nødnummeret fra en mann som hevdet han var blitt slått i Trondheimsvegen på Jessheim.

En patrulje kom raskt fram til personen, en mann i 30-åra fra Litauen, som ifølge politiet trolig både er blitt slått og sparket.

Fikk «kraftig med juling»

– Mannen ble fraktet i ambulanse til Ullevål. Vi har foreløpig ikke lykkes med å finne gjerningspersonen, og jobber nå blant annet med å sikre videoopptak fra området, opplyser operasjonsleder Stine Bjerke i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Ifølge vitner RB har vært i kontakt med dukket en blodig mann opp på Circle K-stasjonen på Jessheim like etter stengetid, og vedkommende skal ha fått «kraftig med juling».

Politiet har opprettet sak og iverksatt etterforskning.

Slo dørvakt

Rundt 01.20 fikk politiet melding om at en beruset mann hadde slått en dørvakt på et utested i Storgata på Jessheim.

Gjerningspersonen, en mann i 20-åra fra Eidsvoll, ble kjørt til arresten og vil bli anmeldt for ordensfortyrrselse, opplyser Stine Bjerke.

20 minutter senere ble en mann i 20-åra bortvist fra utestedet Castello, etter ufin oppførsel.

Klokka 01.45 ble en overstadig beruset mann fra Litauen bortvist fra Jessheim sentrum etter å ha kranglet med en dørvakt på stedet.

– Et kvarter etter dukket han opp igjen, og han blir anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg, forteller Stine Bjerke.

Til legevakta etter slåssing

En drøy time senere, klokka 03.00, fikk politiet melding om at en mann i 30-åra fra Ullensaker skulle ha blitt slått av en navngitt mann ved Sundbytunet.

– Han ble kjørt til legevakta, og vil levere inn en anmeldelse i ettertid, opplyser operasjonslederen.

Artikkeltags