Barket sammen i parkeringshuset - her er nattas politilogg

Det har vært mange ute på byen natt til søndag. Ikke alle var like gode venner.

DEL

– Vi fikk melding klokken 04.15 om slåssing i parkeringshuset Ormen Lange på Jessheim. En mann hadde blitt dratt ut av en bil av en annen mann, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Alexander Østerhaug.

Det ble slåssing, og en tredje person forsøkte å stoppe det hele.

– Han ble også slått til, sier Østerhaug.

Det oppsto også skader på en bil i basketaket.

Politiet fikk kontroll over bråkmakerne, og en mann i 20-årene blir anmeldt. De to fornærmede, som ikke ble alvorlig skadet, var i 20-årene fra Jessheim og Hurdal.

Utover dette rapporterer politiet om en bortimot normal helgenatt.

– Det har vært mye folk ute på byen, men det har gått rolig for seg. Vi har notert fire bortvsninger fra sentrum både i Jessheim og Lillestrøm, sier Østerhaug.

Her er øvrige loggførte hendelser fra natt til lørdag:

Kl. 22.45: Melding om bil som kjørte vinglete mellom Aurskog og Bjørkelangen. Politiet fikk kontroll på føreren på hjemmeadressen hans. Mannen, i 60-årene, blåste til godt over lovlig verdi. Anmeldelse og førerkortbeslag.

Kl. 00.30: Bil rygget inn i hekk på boligfelt, Jessheim. Fører forsøkte å løpe fra politiet da de kom. Ble hentet inn og blste til over lovlig verdi i alkotesten. Mann i 40-årene.

KL. 02.00: Kranglete mann nektet å etterkomme pålegg om bortvisning fra Jessheim sentrum. Kjørt i arrest og anmeldt. Mannen var i 20-årene fra Nannestad.

Kl. 02.00: Melding om røyktuvikling i leilighet på Skedsmokorset. Tørrkokt kjele. Kokken var ruset og ble tatt hånd om av helsevesen. Mann i 60-årene.

Kl. 03.00: Mann i 30-årene nektet å etterkomme pålegg om bortvisning fra Lillestrøm sentrum. Kjørt i arrest og anmeldt.

Kl. 05.00: Beboer på Mogreina våknet av bil som kjørte i grøfta utenfor. Viste seg å være en beruset sjåfør uten gyldig førerkort. Mannen var i 40-årene fra Nesbru.

Artikkeltags