Proffe tyver tatt på fersken

Artikkelen er over 1 år gammel

Da tyven stjal fra kjøpesenteret ble han tatt på fersken av vekterne.

DEL

Mandag kveld er to tyver pågrepet av politiet etter at én av dem ble tatt på fersken, mens han stjal varer inne på Triaden kjøpesenter i Lørenskog.

– Vekterne meldte inn butikktyveriet og ba om bistand fra politiet. Da vi ankom senteret så lokaliserte vi en bil som mannen hadde brukt og fant mer tyvegods, opplyser operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt.

Ifølge politiet skal det ha vært tyvegods til en verdi av 5.000 kroner inne i bilen. Foreløpig er det usikkert for operasjonslederen hva slags tyvegods det skal være snakk om, men tyvegodset skal ikke stamme fra mandagens tyveri på Triaden.

– Da vi var ved bilen ankom også bileieren stedet. Både bileieren og mannen som ble tatt på fersken er nå pågrepet.

Mennene som er av utenlandsk opprinnelse er i 20- og 30-årene. De blir anmeldt for tyveriet.

– Dette var det vi kaller et vanlig modus og de hadde også med seg profesjonelt utstyr.

– Hva slags utstyr er det?

– Det er snakk om folierte poser og magneter som skal hindre at butikkalarmen går, svarer Samuelsen.

FOLIERT: Slike folierte poser blir ofte brukt av mobile vinningskriminelle for å lure butikkalarmene til å ikke gå av. Disse posene stammer fra en tyveribande som stjal store verdier fra flere Elkjøp-butikker i fjor.

FOLIERT: Slike folierte poser blir ofte brukt av mobile vinningskriminelle for å lure butikkalarmene til å ikke gå av. Disse posene stammer fra en tyveribande som stjal store verdier fra flere Elkjøp-butikker i fjor. Foto:

Artikkeltags