Bande kan ha slått til: – Det er snakk om store verdier

UNDERSØKELSER: Her er politiet på Trollåsen i Eidsvoll etter innbruddene.

UNDERSØKELSER: Her er politiet på Trollåsen i Eidsvoll etter innbruddene. Foto:

I løpet av pinsehelga ser det ut til at en bande kan ha vært på ferde – flere byggeplasser robbet.

DEL

Øst politidistrikt opplyser at de tirsdag morgen har vært ute på tre forskjellige byggeplasser på Romerike. På de tre stedene er det brutt på en rekke verktøy-konteinere. Hvor store verdier som er borte, er foreløpig ukjent.

– Her er det snakk om dyrt verktøy og omfanget er stort. Det er snakk om store verdier, sier operasjonsleder Terje Nordang i Øst politidistrikt til rb.no.

Operasjonslederen forteller at politiet har vært innom alle byggeplassen. Det er gjort åstedsundersøkelser, men så langt har de etter det RB kjenner til ingen mistenkte.

Politiet ber om at de som har tips i de forskjellige sakene tar kontakt med politiet.

Tyveri 1: I løpet av natta har tyver slått til mot sju konteinere med verktøy i nærheten av Skihallen. Det er stjålet verktøy fra tre forskjellige firmaer, hvor mye som er borte er så langt usikkert.

Tyveri 2: På Trollåsen i Styrigrenda i Eidsvoll jobbes det med å sette opp 22 nye boliger. Politiet opplyser at det er brutt opp minst to brakker og to konteinere på stedet. Omfanget er så langt uklart.

Tyveri 3: Det har vært innbrudd i konteinere hos en byggeplass i Hakadal. Her skal tyvene ikke ha fått med seg verktøy av store verdier.

Artikkeltags