TV-striden: – Partene står fortsatt langt fra hverandre

Rundt 1 million abonnenter hos Canal Digital er rammet av svarte skjermer på de 13 kanalplassene. Foto: Mediehuset Nettavisen

Rundt 1 million abonnenter hos Canal Digital er rammet av svarte skjermer på de 13 kanalplassene. Foto: Mediehuset Nettavisen

Artikkelen er over 4 år gammel

Konflikten mellom Canal Digital og Discovery er fremdeles uløst søndag ettermiddag. Det betyr at rundt 1 million abonnenter fortsatt mangler 13 TV-kanaler.

DEL

– Vi jobber fortsatt for å få tilbake kanalene, og at det skal skje uten at det blir en urimelig kostnadsøkning for seerne, sier kommunikasjonsdirektør Kenneth Tjønndal Pettersen i Canal Digital Norge til NTB søndag.

Han vil ikke kommentere om partene nærmer seg en enighet eller hva forhandlingene går ut på.

Det var ved midnatt natt til mandag at kabel- og satellittkunder hos Telenor-eide Canal Digital og hos Viasat mistet kanalpakken fra Discovery. Partene hadde ikke klart å bli enige om en ny avtale for kanalpakken som omfatter TVNorge, Eurosport, Max og ti andre Discovery-kanaler.

Rundt 1 million abonnenter hos Canal Digital er rammet av svarte skjermer på de 13 kanalplassene.

– Vi forhandler fremdeles, men partene står langt fra hverandre, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery Networks Norway til NTB søndag. Han ønsker heller ikke å kommentere saken ytterligere. (©NTB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken