– Vi skal være folkelige og skape et godt miljø for alle

Klar for nye utfordringer: Elisabeth Melby Hagen er ikke redd for å satse. Til høsten flytter hun og Bent Ulseth i Aura Trening og Helse inn i nyoppussede lokaler.foto: anne enger mjåland

Klar for nye utfordringer: Elisabeth Melby Hagen er ikke redd for å satse. Til høsten flytter hun og Bent Ulseth i Aura Trening og Helse inn i nyoppussede lokaler.foto: anne enger mjåland

Artikkelen er over 1 år gammel

Aura Trening og Helse-gründer Elisabeth Melby Hagen har fått mange positive reaksjoner etter at planene om nytt trenings- og helsesenter i Aurskog så dagens lys.

DEL

(Indre Akershus Blad): – Du og fysioterapeut Bent Ulseth har valgt å bryte ut av Trento og starter Aura Trening og Helse i Aurskog til høsten. Hva slags reaksjoner har dere fått blant publikum?

– Overveldende reaksjoner. Alt fra «high five» og tomler opp på butikken, til meldinger, telefoner og ikke minst alle positive kommentarer på vår facebook-profil. Det er rørende.

– Du arbeider som personlig trener. Hvorfor tror du dette fenomenet har slått an i Norge de siste årene?

– Folk har en mer stresset hverdag, og mange vil komme til dekket bord, og betaler gjerne en personlig trener for å slippe å tenke og bare gjøre det som skal til for å nå målet de har satt seg. Mye går på motivasjon, og jeg hører ofte «Dette hadde jeg aldri klart aleine hvis ikke du hadde vært her og pusha meg».

– Hva er det beste ved å bo i Aurskog?

– Tilhørighet og være på hils med sambygdinger, slå av en prat og føle på patriotismen enten det være seg en A-kamp på kunstgresset eller å mimre om gamle og gode «Urskau-fester».

– Hva er det verste ved å bo i Aurskog?

– Jeg ser egentlig ingen negative sider ved å bo i Aurskog.

– Din favorittidrett?

– Innerst inne er det fotball, for jeg vokste så å si opp i og rundt kiosken på Trampen og så alle hjemmekampene til Aurskog, og spilte fotball med gutta i grenda på Lierfoss.

– Hvem var din barndoms idol?

– Pippi Langstrømpe og Peter Lorimer fra Leeds United. Jeg hadde Leeds-fotballbag, til min brors store fortvilelse.

– Dere skal drive treningssenter i Norvent-bygget på Flateby, på grensa til Lierfoss. Dere er ikke redde for at det skal bli for lite sentralt?

– Nei, vi vet at dette senteret tilhører fase én av to, på en reise til sentrum av Aurskog. Trenings- og helsetilbudet vil være attraktivt selv med oppstart i et midlertidig oppusset lokale. Arealet er stort og vi vil kunne tilby en solid utstyrspark, et bredt gruppetreningstilbud og dyktige medarbeidere.

– Hva er den viktigste suksessfaktoren for et treningssenter?

– Her ute er svaret miljøet. Å være folkelige, og å skape et godt miljø hvor alle skal føle seg likt ivaretatt og velkommen til enhver tid.

– Hva ser du helst på fjernsynet?

– En skikkelig god thriller/action-film med fart og spenning, à la Die Hard-filmene med Bruce Willis.

– Hva gjør du når du skeier ut?

– Da går jeg på en smell i lystig lag med gamle gode venner, lar det stå til og satser på at jeg alltids finner veien hjem igjen.

Artikkeltags