NÅ: Flere ulykker i ettermiddagsrushet

SMELL I BOLIGFELT: To biler har kjørt i hverandre på en mindre vei i et boligfelt på Smestad i Rælingen. FOTO: VIDAR SANDNES

SMELL I BOLIGFELT: To biler har kjørt i hverandre på en mindre vei i et boligfelt på Smestad i Rælingen. FOTO: VIDAR SANDNES

Artikkelen er over 3 år gammel

Nødetatene er på vei til to ulykker – som har skjedd på mer eller mindre samme tid på to forskjellige steder.

DEL

(Sjekk hvor det er kø akkurat nå i kartet nederst i denne artikkelen)

Politiet på Romerike opplyser rett over klokka 17 at de sammen med de øvrige nødetatene er på vei til to ulykker.

Den første skjedd i Tertittvegen på Blaker. Der er det en bil som har kjørt av veien og endt opp i en stolpe. Sjåføren sier seg ifølge politiet uskadd, men politiet er på vei til stedet.

– Føreren erkjenner overfor politiet at han har sovnet bak rattet. Det resulterer naturlig nok i et førerkortbeslag. Føreren var en mann i 60-åra fra kommunen, sier operasjonsleder Patrick Olausson i Øst politidistrikt Romerike til rb.no.

Kort tid etter opplyser politiet at de er på vei til en ulykke på Smestad i Rælingen. Der var to biler involvert og den ene bilen drev med øvelseskjøring da uhellet var ute.

– Så langt kjenner vi ikke til selve hendelsesforeløpet. Men ingen av de involverte skal være skadet, sier Olausson.

Havnet på taket

Klokka 15.32 f

Tidligere i ettermiddag, ved 15.30-tida fikk politiet på Romerike om en utforkjøring langs Trondheimsvegen på Kløfta. Der hadde en bil havnet på taket.

– Førerne forklarer at «noe» hadde kommet ut i veien og at han derfor måtte svinge unna. Han kjørte av veien og endte til slutt på taket. Hva dette «noe» var er føreren usikker på. Sjåføren slapp fra uhellet uten skader, sier operasjonsleder Patrick Solberg i Øst politidistrikt Romerike til rb.no.

Sjåføren var en mann i 50-åra fra Nes.

Artikkelen oppdateres!

TRAFIKKEN PÅ ROMERIKE AKKURAT NÅ

Rask trafikk Fargeforklaring: Grønn er raskest, rød er langsomst. Langsom trafikk

Er toget mitt i rute?

Sjekk informasjon fra NSB her

Artikkeltags