Krasjet i bil: – Det er høye brøytekanter som gir dårlig sikt

Artikkelen er over 1 år gammel

Ifølge politiet kan det være høye brøytekanter langs veiene som kan ødelegger for sikten. De oppfordrer folk til å ta det rolig.

DEL

Søndag formiddag rykket politiet ut til et trafikkuhell på Trondheimsvegen på Råholt i Eidsvoll.

– En bil som kom fra en sidevei, kjørte ut og traff en annen bil i siden, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Romerike, Arild Bråten.

En av sjåførene ble kjørt til legevakten for sjekk, men ifølge operasjonslederen så det ut til at det gikk bra med vedkommende.

– Sjåføren i bilen som kom fra sideveien så ikke den andre bilen komme. Politipatruljen bekrefter at det var høye brøytekanter på stedet, noe som kan gi dårlig sikt. Det er flere steder det kan være høye brøytekanter nå, det er derfor ekstra viktig å ta det rolig, sier Bråten.

Han legger til at forholdet vil bli anmeldt, men det ble ikke gjort førerkortbeslag.

Veien ble stengt en periode etter ulykken i påvente av bilberging.

Flere trafikkuhell

Det har vært flere trafikkuhell på Romeriksveiene søndag.

Ved 10-30-tiden fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt inn i midtdeleren på E6 sørgående ved Kløfta. Heller ikke her ble det meldt om personskade.

Sjåføren var en kvinne i 50-åra fra Oslo. Ett kjørefelt på E6 sørgående ble stengt i forbindelse med bilbergingen, men åpnet kort tid etter.

Politiet rykket også ut til en utforkjøring på Fuglefjellvegen i Nes. Heller ikke her er det meldt om personskade. Sjåføren er en mann i 30-åra fra Nes.

I Nittedal fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt ut av veien. Utforkjøringen skjedde ved 07-tiden søndag morgen.

– To personer ble sett løpende fra stedet, sier Bråten.

Politiet fikk imidlertid kontroll på personene.

– En person vil bli anmeldt for å ha kjørt i beruset tilstand. Det ble gjort førerkortbeslag, sier Bråten.

Sjåføren er en mann i 40-åra.

Artikkeltags