Klarte ikke svingen, traff bil i motgående og snurret inn i en lyktestolpe

KLARTE IKKE SVINGEN: Det ble store materielle skader på begge bilene som var involvert i trafikkuhellet i Lørenskog natt til lørdag.

KLARTE IKKE SVINGEN: Det ble store materielle skader på begge bilene som var involvert i trafikkuhellet i Lørenskog natt til lørdag. Foto:

Fire personer til Ahus for sjekk etter kollisjon mellom to biler i Lørenskog natt til lørdag.

DEL

Samtlige nødetater rykket ut etter at politiet klokka 01.16 natt til lørdag fikk melding om at en bil hadde kjørt inn i en lyktestolpe i Losbyveien.

– Det viste seg å være to biler involvert. Føreren av den andre bilen har forklart at den første bilen skal ha kommet i stor hastighet og ikke klart svingen. Den skal deretter ha truffet bilen som kom i motgående kjørebane, for så å snurre rundt og treffe lyktestolpen, forteller operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt.

Totalt fire personer var involvert i hendelsen, to i hver bil.

– Alle ble tatt med til sjekk på Ahus. Airbager ble utløst i begge bilene på grunn av høy hastighet, og det ble store materielle skader. Det ble også foretatt førerkortbeslag fra føreren av bilen som kjørte i stolpen, og det ble også tatt blodprøve som følge av mistanke om kjøring i påvirket tilstand, opplyser Sandberg.

Føreren av den første bilen er en mann i slutten av tenåra fra Strømmen, mens føreren av den andre bilen er i 50-åra og bosatt i Lørenskog.

Artikkeltags