Gå til sidens hovedinnhold

Tre personer i 15-årsalderen ranet med kniv – tre pågrepet

Artikkelen er over 2 år gammel

Tre gutter i 15-årsalderen truet med kniv. Politiet har pågrepet tre personer.

Politiet ble varslet av en av personene som hevder seg ranet klokka 20.40 onsdag kveld. Han forteller at han og to venner hadde blitt truet med kniv og ranet ved Strømmen stasjon.

– Melder til oss forteller også at han har blitt slått av en av ranerne, men ingen av de tre behøver legetilsyn, sier operasjonsleder Gisle Sveen i Øst politidistrikt til rb.no.

Operasjonslederen forteller at det er noe uklart hvor mange gjerningspersoner det er snakk om. Det er meldt både fire og flere. Disse løp fra stedet og politiet har ved hjelp av hundepatrulje lokalisert tre personer de mener står bak ranet.

– Disse er pågrepet og passer til beskrivelsen vi har fått. Alle tre har status som mistenkt, sier Sveen.

Sveen forteller at gjerningspersonene har ranet til seg to iPhone X, Apple Airpods med mer.

Politiet varslet om ranet via Twitter klokka 21.10.

«Fått melding om person-ran. Skal være flere yngre gjerningspersoner som er beskrevet med somalisk og kurdisk utseende. Flere patruljer som leter etter disse. Benyttet kniv og stjålet iPhone med mer», skriver Øst politidistrikt på Twitter.

Politiet melder følgende på twitter rett over klokka 22:

«Tre involverte personer i alder 15-17 ble tatt hånd om av oss.- Foreldre til disse blir varslet for å hente barna. Vi oppretter sak og sørger for at guttene blir fulgt opp av Barnevernet og forebyggende. Ikke funnet kniv eller tyvgods. Alle innbrakte hjemmehørende distriktet.»

 

Artikkelen oppdateres!

Les også

– Denne eiendommen er så spesiell at den kunne blitt solgt for hva som helst