«Anno»-Anja reiser tilbake til barnehjemmet – håper på å finne moren

REISER TILBAKE: Anja Hageler skal jobbe frivillig på barnehjemmet hun bodde på som liten. FOTO: KAY STENSHJEMMET

REISER TILBAKE: Anja Hageler skal jobbe frivillig på barnehjemmet hun bodde på som liten. FOTO: KAY STENSHJEMMET Foto:

Som barn jobbet Anja Leela Hageler på et barnehjem i Sri Lanka. Nå er hun tilbake på barnehjemmet for å jobbe frivillig.

DEL

Hageler håper også å finne sin mor når hun nå befinner seg i hjemlandet.

42- åringen ble landskjent gjennom den populære NRK.serien «Anno», der deltakerne lever som man gjorde i 1764. Til daglig jobber hun som politibetjent i Politiets utenldingsenhet.

Skal jobbe på barnehjemmet

Ifølge Eidsvoll Ullensaker Blad som omtalte historien lørdag, ble Hageler født i en landsby i regnskogen i Sri Lanka. Hennes biologiske far er død. Moren hennes var en ung teplukker.

Bare som 17- åring tok moren med seg Anja til et barnehjem. Hun ble deretter flyttet videre til et privat barnehjem. Det er her hun skal jobbe frivillig de neste ukene, skriver EUB.

Vil lete etter familie

Hun ønsker også nå å finne ut om hun kan ha noen søsken.

– Det er klart det ville vært spesielt å finne ut at jeg faktisk har søsken. Og om jeg finner moren min er jeg forberedt på at det vil bli følelsesladd, sier Hageler til lokalavisen. Etter å ha blitt adoptert har han bodd store deler i Eidsvoll.

– Jeg stortrives her, men det betyr ikke at jeg har glemt hjemlandet mitt. Jeg har vært i Sri Lanka tre ganger tidligere, men det er første gang jeg reiser alene sier hun.

Artikkeltags