Politiet rykket ut til flere slagsmål

Artikkelen er over 1 år gammel

Mann i 40-åra til legevakta med kutt i leggen.

DEL

Politiet fikk like etter midnatt natt til søndag melding om to slåsskamp utenfor utestedet Lille Strøm Bar i Storgata i Lillestrøm.

– Det var to som sloss, muligens etter en provokasjon i forkant. En mann i 30-åra fra Oslo ble tatt med til arresten, og det ble også funnet en mindre mengde narkotika på ham, forteller operasjonsleder Kristias Loraas i Øst politidistrikt.

Den andre mannen, en kar i 40-åra fra Lørenskog, ble kjørt til legevakta med et kutt i leggen, men ifølge politiet skal det ikke være snakk om store skader.

Forholdet er anmeldt av politiet.

Slagsmål i Storgata

Snaut to timer seinere, klokka 01.50, måtte politiet på ny ta turen til Storgata i Lillestrøm, etter slagsmål ved utestedet Gevir.

– Det var forskjellige forklaringer fra partene, men saken endte med at fire menn i 20-åra ble bortvist fra sentrum, sier Loraas.

Alle de fire er fra Romerike.

Slagsmål på Solheim

Klokka 02.03 rykket politiet ut til Deli de Luca ved Esso-stasjonen på Solheim i enden av Skårersletta i Lørenskog, etter melding om nok et slagsmål.

– Det var imidlertid rolig da vi kom fram, og alle de involverte hadde stukket fra stedet. Men vi har videoopptak og vil muligens følge opp saken, forteller operasjonslederen.

Artikkeltags