– Det er med et svært tungt hjerte at vi dessverre må meddele at årets vrengefest blir avlyst, skriver arrangøren av vrengefesten på Hellerudsletta, Red AS ved daglig leder Armin Keyani, på Facebook.

– Utrolig trist

Keyani opplyser videre at hovedårsaken avlysningen er fordi at det ikke lenger var mulig å gjennomføre treffet på Hellerudsletta, slik det har vært avholdt de siste 5 årene.

– Det har vært stor utvikling på Hellerudsletta det siste året, både med endring av konsept samt et nytt hotell på eiendommen. Derfor var det ikke lenger ønskelig for grunneier med slike arrangementer på deres eiendom, skriver han.

Til RB forteller Keyani at de den siste uken har forsøkt finne en løsning for et nytt sted for å arrangere den populære vrengefesten 13. og 14. april. I dag ble det imidlertid konkludert med at det ikke lar seg gjøre å gjennomføre.

– Det er utrolig trist. Vi har forsøkt å få dette til, men dessverre klarte vi ikke dét denne gang. Vi har aldri tidligere måtte avlyse noen av våre arrangementer, sier han.

 

Pengene refundert

Det er ifølge Keyani solgt rundt 1.000 billetter til vrengefesten. Alle som har kjøpt billett vil få pengene refundert, opplyser han.

«Om du har kjøpt billett til Vrengefesten gjennom din russegruppe, via bestillingskjema på nett eller Vipps ber vi om at du kontakter oss på POST@RED.AS for å få tilsendt refusjonsskjema. Til de som har kjøpt festivalpass til Vrengefesten via Ticketmaster.no så vil man få dette refundert ved at Ticketmaster tilbakefører beløpet til kortet som ble brukt ved kjøp av billetten. Man må da ta kontakt med Ticketmaster innen 10. juni 2018,» heter det i Facebook-innlegget som ble postet onsdag kveld.

– Hvordan påvirker dette deg og ditt selskap, Red AS?

– Vi er et relativt lite selskap, og det er jeg som er daglig leder og er eneste faste ansatt, men det er klart dette påvirker selskapet. Det viktigste er nå å få refundert billettene, og så får vi se på det økonomiske for vår del senere, sier han til RB.

 

Ny løsning 16. mai

Red AS er også arrangøren bak festen som de siste årene har markert avslutningen på russefeiringen 16. mai. Også dette arrangementet skulle opprinnelig blitt gjennomført på Hellerudsletta.

– Det blir det ikke i år, men vi har en mulig løsning som er ganske sikker, uten at jeg kan fortelle hvor det blir akkurat nå. Vi er i dialog med politiet angående et arrangement et annet sted, sier Keyani.