Gå til sidens hovedinnhold

Mann i 20-åra gikk berserk på spahotellet

Artikkelen er over 3 år gammel

En mann i 20-årene havnet i slåsskamp, skadet tre biler og interiør på hotellet.

Ved Rømskog Spa & Resort måtte politiet rykke ut for å rydde opp etter at en mann hadde gått berserk på stedet klokken 01.20, natt til søndag.

– Mannen, som er i 20-årene, ble pågrepet etter å ha vært i slåsskamp på spahotellet. Pågrepne har også utført skadeverk på parkerte biler på stedet, samt interiør. Mannen er anmeldt, meldte politiet til Sarpsborg Arbeiderblad søndag morgen.

Lensmann Kay Lund-Pettersen ved Marker og Rømskog lensmannskontor, som etterforsker saken, forteller at alkohol, sjalusi og jobbfrustrasjon skal ha vært årsaken til at mannen i 20-årene gikk berserk under julebordet.

– Vi hadde ikke kapasitet til å avhøre mannen på søndag, men saken følges opp videre av oss, sier Lund-Pettersen til Indre Akershus Blad.

– Har det kommet inn anmeldelser fra personene som fikk bilene sine ødelagt?

– Ja, de har vi mottatt. Totalt er det snakk om ødelagte sidespeil på tre biler i tillegg til ødeleggelser inne på hotellet.

Den siktede er en mann i 20-årene fra Drøbak.

Daglig leder Niclas Norman ved Rømskog Spa & Resort forteller hva som skjedde på natta da mannen gikk amok:

– Det var en vennegjeng på tre personer som bodde på samme rom. To av mennene fortalte den tredje at de ikke likte hans framgangsmåte når det kom til å sjekke opp en dame på hotellet. Det likte ikke tredjemann, som da gikk løs på sine kamerater. Deretter ødela mannen to dører og en lyktestolpe på hotellet og tre biler som sto parkert utenfor, forteller Norman til Indre Akershus Blad.

Han påpeker at ingen andre gjester kom til skade.

– Dette var en intern greie. Heldigvis er det sjelden vi opplever noe slikt her, selv om vi har svært mange julebordgjester, sier Norman.

Kommentarer til denne saken