To biler involvert i ulykke i Vittenbergtunnelen

STORE SKADER: Slik ser den ene bilen ut etter sammenstøtet. FOTO: VIDAR SANDNES

STORE SKADER: Slik ser den ene bilen ut etter sammenstøtet. FOTO: VIDAR SANDNES

Politiet mistenkte at én person var på avveie etter ulykken grunnet skader i frontruta på den ene bilen.

DEL

Nødetatene på Romerike rykket rett over klokka 16 på vei til en ulykke i Vittebergtunnelen på riksvei 159 i Lørenskog. Ulykken har skjedd i retning Lillestrøm.

– Der er det to biler som har kjørt i hverandre. Én person fra hver bil er fraktet til Ahus for behandling. Vi har snakket med begge parter, så ingen er alvorlig skadet, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til rb.no.

Begge de to førerne ble fraktet fra stedet før politiet nådde fram. Da de så den store «rosa» på passasjer-siden i den ene bilen fryktet de at én person var savnet etter ulykken. Det ble søkt i området. Politiet mener nå å kunne slå fast at det ikke var flere i bilen enn føreren.

Førere av bilen med skader i frontruta var en mann i 50-åra fra Oppegård, mens føreren av den andre bilen var en mann i 40-åra fra Rælingen.

Operasjonslederen forteller at én bil ble stående inne i tunnelen med store skader i fronten etter ulykka. Den andre bilen ble stående rett på uttsida.

Ifølge politiet førte ulykken til trafikale problemer i området. Ved 16.40-tida ble det rapportert om saktegående kø fra rett etter Oslo-grensa mot Lillestrøm.

Politiet har opprettet sak på ulykka.

TO BILER: Her står den andre bilen som var involvert i ulykken. FOTO: VIDAR SANDNES

TO BILER: Her står den andre bilen som var involvert i ulykken. FOTO: VIDAR SANDNES

Artikkeltags