Gå til sidens hovedinnhold

Rælingstunnelen ble stengt etter trafikkulykke

Artikkelen er over 3 år gammel

SISTE: Tunnelen er åpnet igjen – to personer sendt til Ahus for sjekk.

Politiet på Romerike varslet rett over klokka 16 at Rælingstunnelen var stengt i retning mot Lillestrøm:

«Rælingstunnelen retning Lillestrøm: Tunnelen er stengt pga. trafikkuhell. Omkjøring.», skriver operasjonsleder Per Stenslet på Twitter.

Operasjonsleder Per Stenslet forteller til rb.no at det er én lastebiler og to personbiler involvert i ulykken. Da brannvesenet kom til stedet måtte de klippe opp en eller flere av bilene – for å få personene ut.

– Til alt hell ser det ut til å ha godt bra med alle de involverte. Det er så langt ikke meldt om alvorlige skader, sier operasjonslederen.

Stenslet forteller at det er stillestående kø i tunnelen og at det jobbes med å fjerne bilene. Det er skiltet omkjøring før tunnelen.

– Det blir jo litt hektisk ved en slik hendelse. Nå forsøker vi å berge bilene så fort vi kan for å åpne tunnelen igjen. Så langt kan jeg ikke gi noe estimat på når det skjer, sier han.

Ulykken har ifølge operasjonslederen skjedd da en lastebil har kjørt inn i bilen foran. Så har en bil bak lastebilen kjørt inn i disse to. Tunnelen ble åpnet igjen ved 17.15-tida.

 

Les også

Camilla og Marius ville bo nærmere jobben. Solgte enebolig til tre mill. og kjøpte rekkehus til sju mill.: – Folk lurte jo på om vi var helt gærne

 

Les også

Arthur våknet av et brak da brøytebilen passerte – dette synet møtte ham da han gikk ut

 

Kommentarer til denne saken