Her bør du beregne god tid de neste dagene

GOD TID: I rundkjøringen i krysset Sandbekkvegen/Per Oppegårdsveg skal det graves i bakken de neste dagene. Det betyr redusert framkommelighet.

GOD TID: I rundkjøringen i krysset Sandbekkvegen/Per Oppegårdsveg skal det graves i bakken de neste dagene. Det betyr redusert framkommelighet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Årsaken er at vannrør som ligger under bakken, skal repareres.

DEL

Statens vegvesen varsler om redusert framkommelighet i rundkjøringen mellom Sandbekkvegen og Per Oppegårdsveg på Løvenstad i Rælingen kommune. I denne perioden oppfordres trafikanter til å beregne bedre tid i dette området.

– For å skape minst mulig trafikale problemer, vil arbeidene gjøres fra fredag 27. oktober klokken 19.00 til arbeidene er ferdig mandag morgen. I hele arbeidsperioden vil det være manuell dirigering gjennom rundkjøringen, og vi ber trafikanter som skal passere rundkjøringen i krysset Sandbekkvegen/Per Oppegårdsveg å beregne ekstra god tid, sier Aud Fjerdingby i Statens vegvesen i en pressemelding.

Årsaken er at Nedre Romerike Vannverk skal reparere en vannlekkasje i rør som ligger i bakken under rundkjøringen.

Det er til tider mye trafikk som passerer rundkjøringen daglig, og det er ingen omkjøringsmuligheter for dem som bor i Blystadlia, deler av Løvenstad og deler av Kurland, derfor er det forventet redusert framkommelighet i området.

I tillegg påregnes det noe støy i forbindelse med arbeidene som skal gjøres i rundkjøringen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken