Gå til sidens hovedinnhold

Politiet ber fortsatt om tips etter observasjoner av det som kan være savnede Evje

Artikkelen er over 4 år gammel

Det er gjort flere konkrete observasjoner som knyttes opp mot savnede Stig Ingar Evje. Politiet ønsker din hjelp!

Senest mandag denne uken sendte politiet ut en pressemelding der de etterlyst tips fra publikum om den savnede 45-åringen fra Rælingen.

Observasjonen mandag ble gjort i Vedsetvegen sør for Vardalsåsen, på grensen mellom Vestre Toten og Søndre land.

– Politiet ønsker informasjon fra personer som har oppholdt seg eller observert Stig Ingar Evje mandag 17. juli i tidsrommet 16.00-17.00 i følgende område: Vedsetvegen sør for Vardalsåsen, skriver politiet i en pressemelding.

Ved konkrete tips bes publikum kontakte politiet på tlf 02 800.

Les også

Kona til savnede Stig Ingar Evje: – Jeg håper på det beste, men forbereder meg på det verste

Flere observasjoner

Lørdagen før mottok politiet et tips om at Evje kunne være observert på Dokka. Fire ganger i mai og juni ble en mann observert ved Spåtind på Synnfjellet. Familien har grunn til å tro at dette var Evje.

Politiet og familien til savnede Stig Ingar Evje utelukker ikke at han opptrer irrasjonelt og forvirret. Med militærbakgrunn er han ikke ukjent med å oppholde seg utendørs over lengre tidsrom. De ønsker derfor fortsatt tips etter den savnede.

Da stig Ingvar forsvant var han ikledd mørkgrå vindstopper-jakke, svart friluftbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 cm. Han kan ha en del mer skjeggvekst enn det som er vist på tidligere bilder som er sendt ut.

Fakta

  • Stig Ingar Evje (45) fra Rælingen har vært savnet fra Natrudstilen på Sjusjøen siden onsdag 3. mai.
  • 45-åringen er administrerende direktør i Implenia Norge.Store styrker har søkt etter mannen i området. Både politiet, kollegaer, venner og bekjente har deltatt.
  • Gjennom hele sommeren er det gjort observasjoner som knyttes opp mot savnende. Fire av dem ved Spåtind på Synnefjellet.
  • Både politiet og familien mener 45-åringen kan være i en forvirret tilstand.
  • Da Evje forsvant hadde han på seg mørkgrå vindstopper-jakke, svart treningsbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 cm høy.

Påfallende reaksjon

Flere av de som mener de har observert den savnende familiefaren har forklart seg om en påfallende reaksjon da den observerte ble sett.

– Felles med observasjonene er at mannen som er blitt observert har hoppet ut i veien når han ser folk og løpt til skogs. Det er en merkelig fremtreden og det er derfor folk har tatt kontakt med politiet, sier Ødegård, som sier at det er vanskelig å gjøre søk i Spåtind-området, spesielt etter en person som eventuelt ikke vil bli funnet, har politiførstebetjent Roar Ødegård uttalt til VG

Kommentarer til denne saken