Gå til sidens hovedinnhold

Politiet aksjonerte mot bilverksteder

Artikkelen er over 2 år gammel

Tre personer pågrepet – minst en av dem i Akershus.

Tidlig tirsdag morgen gikk Oslo politidistrikt til aksjon og pågrep tre personer med ledende posisjoner i et bilpleieselskap som har to bilverksteder i Oslo-regionen.

Det opplyser politiet i en pressemelding.

Politiadvokat Camilla S. Funnemark ved seksjon for økonomi og spesialetterforskning i Oslo politidistrikt ønsker ikke å bekrefte eller avkrefte hvorvidt politiet har aksjonert på Romerike.

– Foreløpig ønsker vi ikke å gå ut med konkrete opplysninger rundt hvor vi aksjonerte, men jeg kan bekrefte at vi fikk bistand av Øst politidistrikt i forbindelse med en pågripelse og ransaking i Akershus, sier Funnemark til Romerikes Blad.

Grovt skattesvik

Les også

Lene (38) var klinisk død: – Jeg skjønte at noe ikke var som det skulle. En dag falt jeg om

 

Politiet mistenker to av personene for å ha unndratt om lag 20 millioner kroner i inntekter fra selskapet, over en tiårsperiode fra januar 2008 til desember 2017.

De to er siktet for grov økonomisk utroskap og grovt skattesvik. En tredje person skal ha mottatt deler av disse pengene til sin private bankkonto, og er siktet for grov hvitvasking.

– Dette skal ha blitt utført ved at betaling for utført arbeid ble innbetalt til den ene personens private bankkonto, i stedet for til selskapets bankkonto, opplyser Funnemark.

Det er fortsatt uklart om de tre vil bli varetektsfengslet.

Det er Skatteetaten som anmeldte saken.

Les også

Først ba kommunen innbyggerne begrense vanningen – så skrudde de på sprederen utenfor rådhuset

 

TIPS OSSTlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005

Kommentarer til denne saken