Gå til sidens hovedinnhold

Politiet: Mann i 70-årene falt ned trapp på serveringssted – døde

Artikkelen er over 5 år gammel

Politiet omtaler hendelsen som en ulykke etter at en mann i 70-årene omkom på et serveringssted i Nannestad.

En person er bekreftet omkommet etter det politiet omtaler som en ulykke ved et serveringssted i Nannestad. Politiet har natt til lørdag avhørt vitner som var på stedet, men det er foreløpig uklart nøyaktig hva som skjedde

– Alt tyder på at dette er en tragisk ulykke der en person har falt ned en trapp og antakelig slått hodet sitt i noe. Vi samler nå inn informasjon om hva som har skjedd fra vitner på stedet, sier operasjonsleder Petter Olausson i Øst politidistrikt Romerike til rb.no natt til lørdag.

LES OGSÅ: – Han var en av mine beste kunder

Politiet ble tilkalt

Etter det RB kjenner til var det flere ambulanser og luftambulanse på stedet rett før midnatt. Rett over midnatt fikk politiet beskjed om at det var snakk om et «unaturlig dødsfall» på stedet.

– AMK rykket i utgangspunktet ut etter en melding om hjertestans. Da de kommer fram skjønner de at det er snakk om noe annet, derfor ble politiet tilkalt, svarer operasjonslederen.

Mann i 70-årene

Lørdag morgen opplyser operasjonsleder Bjørn Roger Sønsterud i Øst politidistrikt Romerike at den omkomne er en mann i 70-årene fra Nannestad. De pårørende har nå blitt varslet.

Politiet opplyser natt til lørdag at den omkomne skal obduseres, men står fast på at det er snakk om en ulykke.

I løpet av natten har politiet gjennomført avhør av vitner som var på stedet da hendelsen inntraff.

– Det er enn så lenge ingen åpenbar forklaring på hva som har skjedd, men mye tyder på at det kan ha vært en ulykke, forteller Sønsterud.

Artikkelen oppdateres!

</p></p>

TIPS OSSTlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005