Mistenkelig pakke skutt – politihuset blir sperret resten av dagen

Foto:

Funn av mistenkelig pakke i postmottaket på politihuset i Ski.

DEL

I forbindelse med funnet av en mistenkelig pakke i postmottaket i Ski, har bombegruppen måtte gå til det skritt å destruere pakken.

I denne forbindelse ville folk i nærheten kunne høre et smell, og togtrafikken ble stanset for en kort periode.

Pakken er nå uskadeliggjort, men politihuset vil bli sperret av resten av onsdagen.

– Alle de som til nå har vært evakuert fra sin arbeidsplass, blir nå sendt hjem. Publikumsdelen av politihuset blir stengt resten av dagen. Vi regner med å ha åpent for publikum i morgen tidlig, sa innsatsleder Arve Hermansen til ØB onsdag ettermiddag.

Alle sperringer vil bli opprettholdt langt utover ettermiddagen onsdag.

Dette har skjedd

Deler av politihuset i Ski ble i formiddag midlertidig evakuert etter funn av en mistenkelig pakke i postmottaket på politihuset. Deler av bygget ble evakuert og ingen fikk slippe gjennom sperringene. Bombegruppen kom raskt på plass for å se på gjenstanden.

Det har ikke vært fare for noen andre omliggende bygninger på nåværende tidspunkt, ifølge politiet. Tinghuset ble for øvrig ikke sperret av.

Klokken 12.13 meldte politiet at det ikke er noe nytt om gjenstanden. Klokken 13.00 meldte politiet at det er ikke konkludert med hva pakken inneholder. For sikkerhets skyld vil bombegruppa uskadeliggjøre gjenstanden under kontrollerte forhold i løpet av kort tid.

Artikkeltags