Politiet om natt til 1. mai: – Ikke så ille som man kan frykte

Flere titalls rånere hadde samlet seg i Årnes natt til 1. mai. Vår fotograf  opplevde som at treffet gikk stille og rolig for seg med god stemning.

Flere titalls rånere hadde samlet seg i Årnes natt til 1. mai. Vår fotograf opplevde som at treffet gikk stille og rolig for seg med god stemning. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

– Jessheim og Lillestrøm går igjen om meldinger når det gjelder støy, russ, ordensforstyrrelser og uteliv. Det er en del pålegg og bortvisninger utover natta fram til 03-tiden på morgenen. Det ser ut til at vi har ti logger på bortvisninger, sier Gisle Sveen, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

I Lillestrøm ble én mann som ikke etterkom pålegg kjørt inn i arresten klokka 01.20. De fleste bortvisningene skal ha skjedd på Jessheim.

Politiet har også fått 5-6 meldinger om bråkete russ og støy fra russebusser.

– Det er relativt rolig fra russen. Det ser ut som feiringen har gått greit. Vi er selvfølgelig ikke fornøyde med at vi får støymeldinger fra russebussene, men det er ikke så ille som man kan frykte. Det ser ut som vi har hatt litt mindre meldinger enn det vi har hatt tidligere.

Artikkeltags