Gå til sidens hovedinnhold

Utelivsnatta på Romerike: Fyll, krangling og slåssing

Artikkelen er over 2 år gammel

Flere havnet i arresten og mange ble bortvist fra utesteder i Lillestrøm, på Jessheim og på Årnes lørdag kveld og natt til søndag.

– Det har vært en natt med mange ordensforstyrrelser, konstaterer operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt søndag morgen.

Han tar oss gjennom politiets logg fra klokka 23 lørdag kveld:

Jessheim kl. 23.00: Melding om slåssing i forbindelse med oktoberfestteltet ved Jessheim storsenter.

– En ordensvakt skal ha blitt slått til. Han ønsket ikke legetilsyn, men vil følge opp saken med anmeldelse. Vi vet ikke hvem gjerningsmannen var.

Jessheim kl. 23.05: Ordensproblemer, en 24 år gammel mann blir bortvist fra sentrum.

Jessheim kl. 23.30: En full mann i 20-åra fra Nittedal utgjør et ordensproblem på Haven café og pub, og politiet blir tilkalt.

– Han nektet å etterkomme pålegget om å fjerne seg fra sentrum, og ble kjørt til arresten. Det blir opprettet sak på ordensforstyrrelse, forteller Skaftnes.

 

Lillestrøm kl. 00.40: Bråk på utestedet Gevir i Storgata, to menn i 20-åra fra henholdsvis Skedsmo og Bjørkelangen barket sammen.

– Det er uklart hvem som startet slåsskampen, men partene vil anmelde i etterkant.

Lillestrøm kl. 01.40: Politiet får melding om en mann som blør fra nesa på Martin's Bingo i Solheimsgata. To menn i 20-åra fra Skedsmo er involvert.

– Mannen som blødde fra nesa ble fulgt av venner til legevakta. Mistenkte skal ha slått fordi fornærmede i forkant skal ha slått til en annen kar. Politiet oppretter sak.

Årnes kl. 01.40: Natteravnene melder om bråk ved Årnes stasjon.

– Det ble sendt ut to patruljer, og mens de er på vei blir det meldt om bråk på utestedet La Perla i sentrum. Det viser seg at den ene involverte fra bråket ved stasjonen – en kar i 20-åra fra Nes – også er involvert her. Han ble gitt en mulighet til å oppføre seg, men var ikke interessert i det og ville ikke forlate sentrum. I tillegg brukte han ukvemsord overfor politiet, så han ble kjørt i arresten og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse og forulemping av offentlig tjenestemann, opplyser Skaftnes.

Jessheim 01.50: En mann i 20-åra fra Jessheim er tilbake i sentrum, etter å ha blitt bortvist tidligere på kvelden.

– Han var beruset og utgjorde et ordensproblem, og ble kjørt i arrest.

Lillestrøm kl. 02.20: Et vaktselskap melder fra om at det er folk inne i et telt på et avsperret område utenfor Norges Varemesse.

– Patruljen fikk kontakt med to berusede menn i 20-åra fra henholdsvis Bærum og Halden som hadde hoppet over et gjerde og lagt seg for å sove inne i teltet. De ble bedt om å finne seg et annet sted å sove, og etterkom pålegget.

Lillestrøm kl. 03.15: Det meldes om fire personer som krangler ved Shell-stasjonen på Lillestrøm Syd.

 

– Det var rolig da patruljen ankom, men den ene av de involverte – en svensk statsborger i 20-åra – var blitt bortvist fra Lillestrøm tidligere på natta, så han ble kjørt bort, opplyser operasjonsleder Terje Skaftnes.

Kommentarer til denne saken