Mandag stenger Hovedbanen mellom Oslo S og Lillestrøm

TOGSTANS: Det går ikke alltid et tog på Hovedbanen mellom Oslo S og Lillestrøm fra 6. juli til 20. juli. Foto: Jernbaneverket

TOGSTANS: Det går ikke alltid et tog på Hovedbanen mellom Oslo S og Lillestrøm fra 6. juli til 20. juli. Foto: Jernbaneverket Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

LILLESTRØM: Togene går ikke mellom 6. juli og 20. juli.

DEL

Fra mandag går ikke togene på Hovedbanen melllom Oslo S og Lillestrøm. Grunnen er oppgradering av signalanlegget mellom Haugenstua og Sagdalen.

I dag informerer Jernbaneverket reisende om oppgraderingen på Haugenstua stasjon mellom klokken 07.30 og 09.00, mens de torsdag ettermiddag delte ut sjokolader og informasjonsbrosjyrer på Lørenskog stasjon.

Bremser hastigheten

–  Vi i Jernbaneverket syns det er hyggelig å møte passasjerene og gi en liten oppmerksomhet nå som vi skal stenge strekningen for arbeid fra 6.til 20. juli. Vi deler derfor ut brosjyrer og sjokolader, sier prosjektleder Magne Trønnes til Romerikes Blad.

Arbeidet med å oppgradere signalanlegget mellom Sagdalen og Haugenstua koster 119 millioner kroner og gjør det mulig å overvåke togenes hastighet på en strekning. Om farten er for høy. sørger systemet for automatisk nedbremsing til riktig hastighet, skriver Jernbaneverket på sine nettsider.

Skal komme pendlerne til gode

Fredag morgen venter det sjokolade og informasjonsbrosjyrer på togpendlerne som går om bord på Haugenstua stasjon.

– Oppgraderingsarbeidet vi gjør på Hovedbanen skal komme de som tar toget til gode. Det er for dem vi jobber, sier prosjektleder Trønnes.

Artikkeltags