Gå til sidens hovedinnhold

Flytter hovedkontoret fra Oslo til Romerike

Artikkelen er over 2 år gammel

– Etter å ha vært på jakt etter nytt bygg en stund, falt valget på Bulk Park Lindeberg av flere årsaker. Først og fremst er denne lokaliseringen sentral og praktisk for kunder og ansatte, og det var en svært avgjørende faktor, sier administrerende direktør Magne Høyland i Hydroscand i en pressemelding.

Hydroscand driver montering og distribusjon av slanger og ledningskomponenter og har rundt 200 ansatte i Norge.

Det 40 år gamle svenskeide selskapet har 38 avdelinger i Norge, fra Kirkenes i nord til Farsund i sør. I tillegg har selskapet enda flere autoriserte forhandlere spredd over hele Norge.

Flytter i 2020

– Sammen med Bulk Infrastructure, som utvikler området, vil vi få nytt lager, terminalområde med tilhørende kontorer samt personalrom, sier Høyland om bygget som skal være innflyttingsklart høsten 2020.

Bygget blir på 8 700 kvadratmeter.

– Nå får vi et lager tilpasset vår virksomhet, automatisert lagersystem med en effektiv distribusjon. Høy servicegrad sammen med leveringsdyktighet er svært viktig i vår bransje, sier Høyland.

Hydroscand AS

2017

2016

Driftsinntekter

391 885 000

380 917 000

Driftsresultat

30 793 000

34 790 000

Resultat før skatt

28 863 000

35 281 000

– Bærekraftig

Bulk Park Lindeberg er et av Bulk Infrastructure sine prestisjeprosjekter. Her har Bulk ervervet et område på 250 mål som nå bygges ut for en rekke store bedrifter, i hovedsak innen logistikk, industri og produksjon. De første byggene står ferdige allerede i 2019. Det er tidligere blitt kjent at maskinleverandøren Sigurd Hesselberg AS og råvareleverandøren Alimenta også flytter til industriparken.

– Når tomter blir mangelvare, er det viktig å utnytte den plassen som finnes, sier Peder Nærbø hos Bulk Infrastructure i pressemeldingen. – For oss i Bulk handler det også om å ha to tanker i hodet samtidig, nemlig det å frigjøre plass i byen til boligformål – og dermed flytte all logistikk og trafikk ut av byen og langs innfartsårer. Det er en bærekraftig og god strategi, tenker vi.

Les også

Bjørn Dæhlie selger luksushytta – sjekk prisen og se bildene

 

Les også

Knut (45) sa opp jobben og satser på eget konsept: – Jeg har slaktet sparegrisen og lånt penger

 

Kommentarer til denne saken