Mot sin tredje periode som styreleder for Felleskjøpet

FORTSETTER: Anne Jødahl Skuterud er klar for en ny periode som styreleder i Felleskjøpet.

FORTSETTER: Anne Jødahl Skuterud er klar for en ny periode som styreleder i Felleskjøpet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Valgkomiteen i landbruksgiganten Felleskjøet Agri vil at Anne Jødahl Skuterud fra Gjerdrum fortsetter som styreleder.

DEL

Skuterud går dermed mot sin tredje periode som styreleder i selskapet. Hun har også tre år bak seg som styremedlem før hun overtok ledervervet.

– Anne Jødahl Skuterud har de to siste periodene gjort en god jobb som styreleder. Hun har en profil som passer selskapet svært godt med både næringslivserfaring og føttene godt plantet i landbruket. Vi har et velfungerende styre i Felleskjøpet Agri som er meget kompetente og jobber godt sammen med ledelsen. Dette ønsker vi å videreføre slik at selskapet er best mulig rustet til å fullføre sine strategier og aktiviteter i årene som kommer. Landbruket og Felleskjøpet er inne i en svært viktig fase, både når det gjelder videre utvikling av næringen og med det grønne skiftet. Valgkomiteen mener at innstillingen vår vil utvikle vårt samvirke videre til det beste for bonden, sier leder av valgkomiteen, Inger Amb, i en pressemelding.

Skuterud takker for tilliten og er klar til å fortsette.

– Felleskjøpet Agri opplever spennende og utfordrende tider i næringen totalt sett, og med å utvikle selskapet videre. En sterkere nordisk posisjon trygger den norske bonden og gir oss spennende muligheter både på råvare- og butikksiden av virksomheten. Partnerstrategien mot bonden gir gode resultater, og både nye tjenester og teknologiske løsninger skal gi oss muligheter fremover. Ikke minst når det kommer til grønne løsninger for landbruket. Jeg er svært motivert for å jobbe videre med disse oppgavene, sier Anne Jødahl Skuterud.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken