Bygger 10.000 nye kvadratmeter på Hvam

BYGGES NED: Det er det markerts området Rimfeldt Eiendom nå skal fylles med ny virksomhet. (Foto: Rimfeldt Eiendom AS)

BYGGES NED: Det er det markerts området Rimfeldt Eiendom nå skal fylles med ny virksomhet. (Foto: Rimfeldt Eiendom AS)

Artikkelen er over 2 år gammel

Nybygget skal huse et nytt bilbutikk-konsept.

DEL

Det nye anlegget skal bygges på tomta ved siden av Maxbo og Plantasjen ved E6 på Hvam, og som for disse byggene er det Rimfeldt Eiendom som er eier.

Tomta har tidligere vært innfartsparkering for pendlere, men den ble stengt tidligere i år.

– Det er ikke sikkert parkeringsplassene forsvinner, og vi vil legge til rette for at det kan bli etablert ny innfartsparkering der, sier administrerende direktør Karl Erik Rimfeldt.

Nybygget skal leies ut til leasingbilselskapet LeasePlan som planlegger et helt nytt konsept i nybygget, ifølge en pressemelding fra Rimfeldt Eiendom. Konseptet har fått navnet CarNext og skal tilby kjøp, leasing og abonnement av biler i forbrukermarkedet.

Fullt utleid

– Beliggenheten langs E6 og fylkesvei 22 passer LeasePlan meget godt. En slik lokasjon gjør oss enda mer konkurransedyktig i vårt marked, uttaler Leasplan-direktør Anders Ree-Pedersen i pressemeldingen.

INVESTOR: Karl Erik Rimfeldt eier tomteområder på begge sider av E6 i Skedsmo. (Foto: Kat Stenshjemmet)

INVESTOR: Karl Erik Rimfeldt eier tomteområder på begge sider av E6 i Skedsmo. (Foto: Kat Stenshjemmet) Foto:

Salgs- og verkstedanlegget skal stå ferdig i løpet av første kvartal 2020. NAF servicesenter, Hurtigruta Carglass og karosseriverkstedet Quick Car Fix skal inn i bygget.

Den aktuelle tomta er på ca. 22.000 kvadratmeter totalt sett og er med denne nye avtalen 100 prosent utleid. Det er tidligere kjent at også Uno-X og McDonald’s ønsker å etablere seg på området. Kommunen har sagt ja til McDonalds-etableringen, men Statens vegvesen har klaget.

– Klagen er ikke tatt til følge i kommunen og saken er nå til behandling i fylkeskommunen. Vi tror den løser seg, sier Rimfeldt.

Rimfeldt Eiendom eier også den såkalte 3M-tomta på den andre siden av E6.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken