Gå til sidens hovedinnhold

Nærmer seg lansering av iPhone 7 - dette er datoen

Artikkelen er over 5 år gammel

Nettavisen: De siste årene har Apple lansert sine nye iPhone-modeller i løpet av september, og det later til at det er planen også i år.

Bloomberg mener å vite at iPhone 7 vil bli avduket onsdag 7. september, og nå følger 9to5Mac opp med den potensielle lanseringsdatoen: 23. september 2016.

Bakgrunnen er et bilde fra timeplanen til ansatte ved AT&T-butikker i USA. Her blinkes to datoer ut for såkalt "reset hour". Ifølge 9to5Mac kan disse to datoene stemme godt med avdukingen den 7. september, etterfulgt av forhåndsbestillinger den 9. september og at telefonen er i butikk den 23. september.

Om datoen stemmer, vil det si at iPhone 7 og iPhone 7 Plus vil være til salg i Norge ganske snart etter - antagelig i begynnelsen av oktober basert på tidligere års lanseringsvindu.

Det er ikke bekreftet at bildelekkasjen er ekte, men i alle tilfeller kan potensielle iPhone-kjøpere være ganske sikre på én ting: iPhone 7 og iPhone 7 Plus blir lansert i løpet av september.

Det går en rekke rykter om den kommende iPhone 7. Blant annet sies det at minijack-utgangen til øreproppene skal byttes ut, telefonen vil ikke ha en fysisk hjemknapp, og den vil mest sannsynlig se ut som 6S.

For iPhone 7 Plus er det heteste ryktet at mobilen får to kameralinser på baksiden.

 

Kommentarer til denne saken