Avblåser leteaksjon – fant ingen ungdommer

PÅ BRUA: Politiet er ved 19-tida på Minnesundbrua og søker etter to ungdommer. Politihelikopteret er ifølge et vitne også i området. FOTO: STATENS VEGVESEN

PÅ BRUA: Politiet er ved 19-tida på Minnesundbrua og søker etter to ungdommer. Politihelikopteret er ifølge et vitne også i området. FOTO: STATENS VEGVESEN

Artikkelen er over 2 år gammel

Var bekymret for at noe hadde skjedd med ungdommene.

DEL

** Ved 20-tida opplyser politiet at de har avsluttet søket etter guttene. De forteller at de ikke har opplynsinger om at noen har falt fra brua.

Ved 18.45-tida søndag kveld gikk politiet ut med en etterlysning på Twitter etter to ungdommer som ble observert gående på Minnesundbrua i Eidsvoll.

Operasjonsleder Bjørn Christian Willersrud i Øst politidistrikt Romerike skrev på Twitter at politiet søkte etter disse:

«Politiet er bekymret for at det kan ha tilstøtt ungdommene noe, og vil ha tips dersom noen har gjort observasjoner el har opplysninger.», skriver han på Twitter.

Til RB forteller operasjonsleder Willersrud at det fra klokka 17.55 tikket inn meldinger til politiet fra bekymrede bilister om at to tenåringsgutter gikk på E6-brua.

– Det tikket inn med meldinger omtrent helt til vi kom fram med vår første patrulje. Da var det ingen å se. Om noen har sett dem gå av brua eller vet noe om situasjonen bes de ta kontakt med politiet. Jeg vil understreke at det er ingen som har sett noe som antyder at de skal ha falt fra brua, sier Willersrud.

– Vi ønsker rett og slett å få avklart situasjonen. Om noen kan hjelpe oss med hadde det vært fint, sier operasjonslederen.

Brannvesenet er på stedet med båt og dykkere for å bistå i søket som nå er iverksatt. Politihelikopteret og legehelikopteret er også i lufta.

Artikkeltags