Enda mer til deg som er RB-abonnent – nå har vi lansert ny digitalavis

Amedias konsernsjef Are Stokstad, utgavesjef Maria Schiller Tønnessen og Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum er spente på mottakelsen av den nye riksavisen NA+. Foto/montasje: Tommy Brakstad/Mediehuset Nettavisen.

Amedias konsernsjef Are Stokstad, utgavesjef Maria Schiller Tønnessen og Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum er spente på mottakelsen av den nye riksavisen NA+. Foto/montasje: Tommy Brakstad/Mediehuset Nettavisen.

Artikkelen er over 2 år gammel

Amedias lokalaviser og Nettavisen lanserer ny digital riksavis. Produktet vil være tilgjengelig for alle abonnentene til Romerikes Blad.

DEL

Avisen har fått navnet NA+ og skal være et alternativ til et «Oslo-nærsynt» mediebilde.

Den digitale avisen blir et abonnementsprodukt og lokker med eksklusivt nyhets- og aktualitetsstoff og gode historier og kommentarer fra Nettavisen og Amedias 63 aviser.

– Når Nettavisen nå utvides med et riksdekkende digitalt abonnementsprodukt, er ambisjonen å levere viktige nyheter og kommentarstoff fra hele Norge til hele Norge. NA+ vil bestå av innhold fra Nettavisens egen redaksjon, men ikke minst gi leserne et unikt tilbud med stoff fra over 800 journalister i 63 redaksjoner over hele landet, sier konsernsjef i Amedia og styreleder i Mediehuset Nettavisen, Are Stokstad.

Den nye digitale avisa finner du samme sted som du finner e-avisa!

Fotballrettigheter

Amedia ble fra nyttår heleier av Mediehuset Nettavisen. I tillegg til å være Norges ledende lokale medieselskap med aviser landet rundt, inntar mediekonsernet nå en sterk nasjonal posisjon.

Konsernsjefen mener kombinasjonen av Nettavisen og 63 sterke lokal- og regionaviser vil gi lesere og annonsører et kvalitetstilbud vi tidligere ikke har hatt i det norske mediemarkedet.

– I tillegg får abonnentene på NA+ tilgang til en av landets største og mest varierte sportsmenyer med direktesendinger og høydepunkter fra fotball, ishockey og andre idrettsarrangementer, sier Stokstad.

Amedia har en omfattende portefølje av rettigheter til å sende sportsarrangementer live. Alle som følger norsk fotball tett, kan i den nærmeste framtid glede seg til om lag 50 direktesendinger fra Marbella Cup og La Manga, der lagene i Eliteserien og OBOS-ligaen skal bryne seg på internasjonal motstand i vinter.

Fotball-bonanza på rb.no – sender 50 treningskamper fra Spania

Artikkeltags