Coop kaller tilbake vegetarpølser og stopper salget

Artikkelen er over 1 år gammel

Coop stopper inntil videre alt salg av Coop Vegetardag pølser.

DEL

Alle kunder som har kjøpt produktet og har melkeallergi bes levere produktet tilbake til butikk, slik at de kan få refundert pengene, skriver Coop Norge i en pressemelding.

– Som vi varslet tidligere i uken har det skjedd en menneskelig svikt ved pakkeriet, som har ført til at det har kommet pølser med chili og ost blant pakkene med vanlige pølser. For de som har allergi mot melk kan dette gi allergiske reaksjoner. For dem som ikke er allergisk mot melk, er produktene trygge å spise, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge. 200 millioner kroner i lønn og godtgjørelser til folkevalgte – og Tom tjener mest: – Skulle jeg ha bedt om å få mindre lønn?

Etter at Coop trakk det første partiet med holdbarhet til 9. og 10. september, har leverandøren fattet mistanke om at det kan ha kommet pølser med ost og chili også i andre pakker.

– Vi ønsker ikke å ta noen sjanser med kundenes helse, de skal kunne stole på våre produkter, og vi stopper derfor alt salg for å være helt sikre, sier Kristiansen.

Artikkeltags