Politiet: Én person ranet – jakter to gjerningsmenn

UNDERSØKELSER: Ranet skal ha skjedd ved denne benken, rett ved Lørenskog stasjon. FOTO: VIDAR SANDNES

UNDERSØKELSER: Ranet skal ha skjedd ved denne benken, rett ved Lørenskog stasjon. FOTO: VIDAR SANDNES

– Skal ha vist fram noe blankt.

DEL

Rett før klokka 22 onsdag kveld opplyser politiet at de er på Lørenskog stasjon i forbindelse med et ran.

– En person har blitt ranet. Vi søker etter to gjerningspersoner i området, opplyser operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt til rb.no.

Operasjonslederen forteller at det er en mann i 20-åra fra Oslo som er ranet. Han er ikke skadet og varslet selv politiet klokka 21.10:

– Han har vært i området ved Lørenskog stasjon. Han gikk til skogkanten for å urinere, da kommer det to gutter eller menn bort til ham og viser fram noe blankt, sier operasjonsleder Årstein.

Årstein forteller at mannen i 20-åra oppfatter dette som en kniv.

– De har deretter bedt ham om å tømme lommene. Da har han gitt dem lommeboka og begge har da løpt fra stedet, sier Årstein.

Operasjonslederen har foreløpig ikke god nok beskrivelse av de to mennene å gå ut med. Politiet er på stedet med store mannskaper.

– Vi søker både med hund og med patruljer i området, sier han.

Påtroppende operasjonsleder Finn Håvard Aas opplyser torsdag morgen at politiet har avsluttet søket etter gjerningspersonene.

– Det ble gjennomført søk i området i et par timer, men vi har ikke klart å finne noen. I tillegg har vi tatt i mot anmeldelse og vitneforklaringer på stedet.

Saken er nå overtatt av Skedsmo politistasjonsdistrikt.

Artikkeltags