Nytt hundeluftejorde på plass

IKKE LENGER HUNDEJORDE: Det midlertidige hundeluftejordet på Skårersletta 70 er nå nedlagt, og et nytt tilbud er etablert på Fjellhamar.

IKKE LENGER HUNDEJORDE: Det midlertidige hundeluftejordet på Skårersletta 70 er nå nedlagt, og et nytt tilbud er etablert på Fjellhamar. Foto:

Et nytt hundeluftejorde på Fjellhamar erstatter det midlertidige tilbudet på Skårersletta.

DEL

For et par uker siden rullet gravemaskinene inn på Skårersletta 70, der det midlertidige hundeluftejordet har ligget siden sommeren 2017.

Saken om hundejorde hadde da versert siden teknisk utvalg i mai 2013 sa nei til et slikt område på prinsipielt grunnlag.

Helt siden det midlertidige tilbudet ble etablert, har det ligget i planene at det skulle opprettes et nytt, permanent hundeluftejorde i skogsområdet ved Kloppaveien på Fjellhamar.

Dette området er nå etablert, opplyser Lørenskog kommune.

For å komme deg til det nye hundeluftejordet kan du ta buss nr. 100, 300, 310, 315 eller 385 fra Lørenskog sentrum (bussterminalen) og til stoppested Kloppaveien som ligger langs Sykehusveien. Derfra følger du gangbroen over riksvei og turvei videre inn i til hundelufteområdet. Det er ikke parkeringsmuligheter direkte tilknyttet det nye hundeluftejordet, opplyser Lørenskog kommune.

Artikkeltags