Fritidsklubb totalskadd i brann

Artikkelen er over 1 år gammel

– Det var full overtenning på stedet, konstaterer politiet, som nå etterlyser folk som ble observert i det aktuelle området natt til søndag.

DEL

Klokka 03.23 mottok politiet melding fra AMK at det brant i en bygning i Kurlandsveien på Løvenstad. Da hadde AMK-sentralen mottatt flere meldinger om at det var en voldsom brann i bygget.

– Ingen folk er inne i bygningen. Det er i hvert fall ingenting som tyder på det nå. Brannvesenet kommer likevel til å gå gjennom bygget etter hvert for å bekrefte dette, opplyser operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt til rb.no ved 03.45-tiden natt til søndag.

Totalskadd

Noe tid senere bekrefter han at det ikke har vært noen mennesker inne i bygningen.

– Huset er totalskadd, forteller operasjonslederen.

Ifølge politiet skal tilbakemeldingen fra nødetatene på stedet være at det brenner godt i bygget, som er en fritidsklubb og ikke en enebolig som det først ble meldt om på Twitter.

TOTALSKADD: Fritidsklubben lot seg ikke redde fra flammene.

TOTALSKADD: Fritidsklubben lot seg ikke redde fra flammene. Foto:

– Det er full overtenning på stedet. Brannvesenet jobber med å redde et lite bygg i tilknytning til fritidsklubben.

Klokka 04.24 oppfordrer Øst politidistrikt naboer til brannstedet om å holde vinduer lukket.

– Mye røyk i området. Brannvesenet jobber med å få kontroll på brannen, skriver operasjonssentralen.

Etterlyser mulige vitner

Operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt sier søndag morgen til Romerikes Blad at politiet har opplysninger om at det har vært folk i området ved 03-tida natt til søndag.

ETTERLYSER VITNER: Politiet etterlyser personer som ble observert i området rundt Kurland fritidsklubb ved 03-tida natt til søndag.

ETTERLYSER VITNER: Politiet etterlyser personer som ble observert i området rundt Kurland fritidsklubb ved 03-tida natt til søndag. Foto:

– Dette er i tidsrommet da brannen startet, så dette er folk vi er svært interessert i å få snakket med for å finne ut om de kan ha hørt eller sett noe av interesse for oss. Vi ønsker at de tar kontakt med politiet, sier operasjonslederen.

Brannen ble slokket i morgentimene søndag, og bygget i tilknytning til fritidsklubben ble berget, opplyser Marstad.

Ved 07-tida søndag er brannvesenet fortsatt på stedet.

– Har dere noen formening om årsaken til brannen?

– Det er det for tidlig å si noe om. Vi vil undersøke åstedet når det blir kaldt nok til at vi kan gå inn der, men erfaringsmessig skjer det neppe før mandag, sier Terje Marstad.

Tips Oss
Tlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken