Gå til sidens hovedinnhold

Låven er smekk full av lopper

Artikkelen er over 4 år gammel

– Låven er så full av lopper at vi snart ikke har plass til flere. Vi håper på godt salg til helgen, sier ansvarlig for loppemarkedet på Aur prestegård, Anne Lise Martinsen.

Loppemarkedene er Stiftelsen Aur prestegårds viktigste inntektskilde, og loppene strømmer inn til låven på Aur som aldri før.

– Vi begynner faktisk å få et plassproblem. Jeg har ikke sett på maken, sier ansvarlig for loppemarkedet på lørdag og søndag, Anne Lise Martinsen.

I tillegg til loppene på låven, er det mange møbler som selges denne dagen og butikken med de fineste loppene i, er selvfølgelig åpen.

– Vi håper på godt besøk og godt salg i helgen. Hvis det ikke ryddes unna brukbart her, er vi nødt til å ta et par turer til Spillhaug. Lopper som bare blir liggende, må på et tidspunkt vekk, sier Martinsen som sammen med 11-12 andre damer legger ned mange timer på loppemarkedene årlig.

I mai holdt Stiftelsen Aur prestegård et tilsvarende stort loppemarked. Da ble de samlede inntektene, inkludert salg av kaffe og vafler, godt over 100.000 kroner.

– Det er ganske voldsomt og svært viktige inntekter for at stiftelsen kan utvikle og drive Aur videre, sier Martinsen.

Kommentarer til denne saken