Vekter utsatt for vold – politiet har kontroll på fem ungdommer

VOLD: Det var i forbindelse med et tyveri i denne butikken tirsdag kveld at vekteren skal ha blitt overfalt og utsatt for vold av flere ungdommer.

VOLD: Det var i forbindelse med et tyveri i denne butikken tirsdag kveld at vekteren skal ha blitt overfalt og utsatt for vold av flere ungdommer. Foto:

Forsøkte å stanse et tyveri fra en matbutikk da ungdommene gikk til angrep.

DEL

Klokka 22.40 fikk politiet melding om en vekter som hadde blitt utsatt for vold av flere ungdommer i Lillestrøm sentrum.

– Vekteren skal ha blitt utsatt for volden i forbindelse med at det ble stjålet noen varer fra en butikk i Kanalveien. Da skal flere ungdommer ha utsatt vekteren for vold, stjålet telefonen hans og forlatt stedet, opplyser operasjonsleder Karianne Knudsen i Øst politidistrikt.

Kort tid senere – i nærheten av butikken – skal politiet ha kommet over fem ungdommer de mener står bak ugjerningen.

– Vi har kontroll på ungdommene. De er i alderen 16–19 år og kommer fra Skedsmo, Ullensaker, Lørenskog og Vestby. De er tatt med inn til politihuset for å avhøres.

Ifølge operasjonslederen vil det mest sannsynlig bli gjort pågripelser av noen av disse ungdommene.

– Den ene som vi fikk kontroll på har også utagert mot politiet. Blant annet er det snakk om spytting og forsøk på å skalle til betjenter.

Vekteren som ble utsatt for volden skal ifølge Knudsen ikke ha meldt fra om noen skader som følge av volden, men blir sent tirsdag kveld avhørt av politiet.

Artikkeltags