Fyll, krangling og håndgemeng

Politiet måtte bortvise flere personer fra Lillestrøm sentrum natt til søndag.

DEL

Flere ganger i løpet av natta måtte ordensmakten gripe inn og ta hånd om overstadig berusete personer både i Lillestrøm og andre steder på Romerike.

Her er noen av nattas hendelser fra loggen til Øst politidistrikt:

Hoppet foran biler

23.30: Vektere meldte om krangling i Storgata i Lillestrøm. To kompiser, en 19-åring fra Skiptvedt og en 20-åring fra Askim, ble bortvist fram til søndag morgen klokka 08.

00.40: En overstadig beruset kar nektes adgang til et utested i Storgata i Lillestrøm, men nekter å forholde seg til det. Mannen blir bortvist fra sentrum.

00.40: Politiet rykker ut til Frogner i Sørum, etter melding om et par som krangler.

– En utagerende og overstadig beruset dame skal ha hoppet foran biler. Hun ble vurdert til ikke å være i stand til å ta vare på seg selv, og ble tatt hånd om av politiet, opplyser operasjonsleder Karianne Knutsen i Øst politidistrikt.

Kvinnen i begynnelsen av 20-åra er bosatt i Lørenskog.

00.55: Håndgemeng på Torvet i Lillestrøm.

– En dame skal ha blitt dyttet i bakken, og en mann i begynnelsen av 20-åra blir anmeldt for ordensforstyrrelse. Politiet har oppfordret kvinnen til å anmelde saken, forteller Karianne Knutsen.

Mannen i 20-åra er bosatt på Vormsund, mens den 18 år gamle kvinnen er fra Lillestrøm.

Sovnet på bensinstasjonen

01.45: Politiet får melding om en overstadig beruset kar som har sovnet på en bensinstasjon ved Ringveien  på Jessheim, og betjeningen får ikke kontakt med ham.

– Vi fikk vekket ham, og han ble kjørt til en taxiholdeplass etter å ha blitt vurdert til å være i stand til å ta vare på seg selg, sier operasjonsleder.

Mannen i slutten av 30-åra er fra Hurdal.

01.40: Politiet rykker ut til Fuser i Sørumsgata i Lillestrøm.

– En mann i slutten av 20-åra hadde vært hissig og ufin mot andre gjester på utestedet, og ble bortvist fra sentrum, forteller Karianne Knutsen i Øst politidistrikt.

Mannen er bosatt i Lillestrøm.

01.45: En beruset og kranglete 18-åring fra Kurland i Lørenskog blir bortvist fra Storgata i Lillestrøm.

03.17: Politiet rykker ut til Storgata i Lilestrøm, der en 19-åring blir innbragt etter at han uprovosert skal ha slått til en annen. 19-åringen var også i besittelse av et førerkort som ikke var hans, skriver politiet på Twitter. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse.

Artikkeltags