I NATT: – Litt mer å gjøre enn en vanlig natt til tirsdag

Artikkelen er over 1 år gammel

Operasjonsleder Bjørn Christian Willersrud forteller om en svært hektisk natt for politiet. – Litt mer å gjøre enn en vanlig natt til tirsdag, kan du si.

DEL

Politiet på Romerike fortalte at de hadde forsterket bemanningen før festlighetene natt til 2. juledag. Tirsdag morgen forteller operasjonslederen om mange fyllerelaterte hendelser.

22.20: – Vi fikk melding fra Alexander Kiellands gate om en mann som lå rett ut og var overstadig beruset. Han ble tatt med og sendt i drukkenskapsarrest. Dette var en mann i 60-årene fra Skedsmo.

22.52: – Melding fra utestedet Gevir om en kvinne i 20-årene fra Skedsmo som utagerte. Vaktene på stedet hadde delvis kontroll og ba politiet om bistand. Da vi kom fram hadde hun også vært ufin i munnen mot vaktene i tillegg til å ha urinert utenfor utestedet. Blir anmeldt for begge forhold.

23.27: – Da kom vi over en mann i 20-årene fra Nedre Romerike som tidligere var blitt bortvist fra sentrum av Lillestrøm. Han etterkom ikke pålegget og dukket igjen opp i Lillestrøm. Han blir anmeldt for dette og for å ha forulempet offentlig tjenestemann.

23.52: – Nok en bortvisning. Denne gang en kvinne i 20-årene som ikke skjønte tegninga etter at hun ble bortvist tidligere på kvelden. Hun ble pågrepet og kjørt i arresten.

Meldingene før midnatt var oversiktlige, men etter midnatt har det vært så mange like meldinger om festbråk og fyll at operasjonslederen oppsumerer det slik:

– I Lillestrøm har vi bortvist 14 personer. Seks personer ble innbrakt i arresten og sitter her. Natt til 1. juledag er en stor utelivsnatt, så dette er som forventet. Heldigvis har vi ikke hatt voldsepisoder eller andre alvorlige hendelser i løpet av natta, sier han.

På Jessheim har folk oppført seg – ingen ble bortvist eller sendt i arresten.

Artikkeltags