Savnede Stig Ingar kan være observert igjen

Savnet: Stig Ingar Eje.

Savnet: Stig Ingar Eje.

Politiet omtaler den nye vitneobservasjonen, som ble gjort i Spåtind-området, som «veldig troverdig».

DEL

Skaff deg RB+ og les alt – 5 kroner for 5 uker!

Det skriver VG lørdag formiddag.

Stig Ingar Evje ble meldt savnet 3. mai etter at han forsvant sporløst fra sin hytte ved Sjusjøen.

I løpet av tiden som har gått har det flere ganger kommet tips om at en mann som stemmer med beskrivelsen hans er observert i Spåtind- området.

Stemmer med beskrivelsen

Nå melder politiet om en ny vitneobservasjon fredag kveld.

– Det er en person som har sett en mann oppe i Spåtind-området, som de mener stemmer til beskrivelsen som er kjent. Observasjonen ble gjort i går kveld, så det har åpenbart gått noe tid, sier operasjonsleder Per Solberg i Innlandet politidistrikt, til VG.

Flere av de som mener de har observert den savnende familiefaren fra Rælingen har forklart seg om en påfallende reaksjon da den observerte ble sett.

– Felles med observasjonene er at mannen som er blitt observert har hoppet ut i veien når han ser folk og løpt til skogs. Det er en merkelig fremtreden og det er derfor folk har tatt kontakt med politiet, har politiførstebetjent Roar Ødegård tidligere uttalt, Han har også pekt på at det er vanskelig å gjøre søk i Spåtind-området, spesielt etter en person som eventuelt ikke vil bli funnet.

Fakta

  • Stig Ingar Evje (45) fra Rælingen har vært savnet fra Natrudstilen på Sjusjøen siden onsdag 3. mai.
  • 45-åringen er administrerende direktør i Implenia Norge.Store styrker har søkt etter mannen i området. Både politiet, kollegaer, venner og bekjente har deltatt.
  • Gjennom hele sommeren er det gjort observasjoner som knyttes opp mot savnende. Fire av dem ved Spåtind på Synnefjellet.
  • Både politiet og familien mener 45-åringen kan være i en forvirret tilstand.
  • Da Evje forsvant hadde han på seg mørkgrå vindstopper-jakke, svart treningsbukse og fjellsko/vintersko. Evje er 170 cm høy.

Artikkeltags