400 billetter revet bort på 13 minutter: – Vi ser oss nødt til å sette opp en forestilling til

HER BLIR DET JULESTEMNING: Regional markedskoordinator i Romerikes Blad, Anita Eriksen (t.v) og regiondirektør og administrerende direktør,  Kristina Fritsvold Nilsen, lover at det vil bli julestemning under forestillingene.

HER BLIR DET JULESTEMNING: Regional markedskoordinator i Romerikes Blad, Anita Eriksen (t.v) og regiondirektør og administrerende direktør, Kristina Fritsvold Nilsen, lover at det vil bli julestemning under forestillingene. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Flere av leserne våre ble skuffet da de ikke fikk tak i billetter til juleforestillingen som Romerikes Blad solgte for gi bort-pris. Nå får de en sjanse til.

DEL

9. desember har Romerikes Blad holdt av alle setene i salen i Lillestrøm kultursenter, under julemusikalen «Scrooge», til abonnentene våre.

Billettene ble solgt for 75 kroner stykket, og samtlige 400 billetter ble revet bort i en fei da de ble lagt ut for salg mandag forrige uke.

– De ble utsolgt på bare 13 minutter. Det var en suksess, men samtidig ble det også litt dumt siden det var flere som ble skuffet for at de ikke fikk tak i billetter, forklarer administrerende direktør i Romerikes Blad, Kristina Fritsvold Nilsen.

Drøyer med å legge ut på nett

Flere, spesielt eldre, skal ha møtt opp på kultursenteret for å kjøpe billetter til seg og barnebarna sine, men måtte gå tomhendte hjem igjen siden billettene ble utsolgt så fort – hovedsakelig over nett.

– Derfor ser vi oss nødt til å sette opp en forestilling til, sier markedskoordinator, Anita Eriksen.

Den andre forestillingen finner sted 13. desember kl.18, og billettene til denne blir tilgjengelig førstkommende onsdag kl. 16.

Den første timen vil det kun være mulig å kjøpe billetter i billettluken på Lillestrøm kultursenter eller over telefon.

– Møter man opp personlig vil det være ganske stor sannsynlighet for å få tak i billetter. Hadde vi ikke hatt åpent på nett sist ville nok alle som sto i køen fått billetter uten problem, forklarer Eriksen.

Eventuelle restbilletter legges ut på kultursenterets nettside etter kl. 17.

– Det er veldig bra

Dette er gledelige nyheter for Randi Wangen fra Lillestrøm, som var en av dem som ikke fikk tak i billetter til den første forestillingen.

Saken fortsetter under bildet

FIKK IKKE TAK I BILLETTER: Randi Wangen fra Lillestrøm forsøkte å få tak i billetter til seg og barnabarna. Det lyktes hun ikke med.

FIKK IKKE TAK I BILLETTER: Randi Wangen fra Lillestrøm forsøkte å få tak i billetter til seg og barnabarna. Det lyktes hun ikke med. Foto:

– Jeg ringte akkurat klokka 10 da billettsalget åpnet, men havnet i kø på telefonen. En mobilsvar ga beskjed om at jeg kunne beholde plassen i køen hvis jeg ville bli oppringt igjen når det ble min tur.

– Ti over halv elleve ringte de opp igjen og fortalte at det hadde vært over 700 som ringte. Da var det ingen billetter igjen. Det er klart jeg ble litt skuffet, forteller Wangen til Romerikes Blad.

Hun håper nå å få tak i billetter til forestillingen 13. desember, slik at hun kan ta med seg barnebarna sine på litt førjulskos.

– Jeg blir nødt til å ta det over telefon denne gangen også siden jeg er i Østfold, og håper på litt mer flaks denne gangen, sier hun.

Vil hjelpe med å lage aID-brukere

Bakgrunnen for arrangementet er blant annet å få flere abonnenter til å registrere seg med aID – som kreves for å få tilgang til RB.no.

Som papiravis-abonnent har man også inkludert tilgang til RB.no, men ifølge markedsavdelingen er det likevel mange papirlesere som fortsatt ikke har laget seg aID-bruker.

– Vi ønsker å benytte anledningen til å fortelle papirleserne våre om hele tilbudet som de allerede betaler for, og vil forklare at man på denne måten kan holde seg oppdatert når det skjer noe akutt også, som for eksempel trafikkaos eller en politiaksjon i nabolaget som man lurer på hva er, forklarer Nilsen.

For å styrke budskapet ytterligere, loddes det ut en iPad under begge forestillingene.

– Dette gjør vi for å vise at framtiden er å lese på nett. Vi vil også hjelpe de som synes det er litt vrient å lage seg aID-bruker med å få det til, sier Eriksen.

Fakta:

  • 9. og 13. desember holder markedsavdelingen til Romerikes Blad av alle setene i salen i Lillestrøm kultursenter for abonnentene våre, under juleforestillingen og musikalen «Scrooge».
  • Siden billettene til den første forestillingen ble utsolgt på bare 13 minutter, så markedsavdelingen seg nødt til å sette opp en forestilling til.
  • Bakgrunnen for arrangementet er blant annet å få flere abonnenter til å registrere seg med aID-bruker på RB.no.
Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags