Eks-mannen er siktet for drap

RUNDSPØRRING: Politiet har startet tekniske og taktiske undersøkelser.

RUNDSPØRRING: Politiet har startet tekniske og taktiske undersøkelser. Foto:

Har mindreårig barn sammen.

DEL

Politiet har iverksatt drapsetterforskning etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i en leilighet på Strømmen mandag morgen.

– Saken etterforskes som drap, og en mann midt i 30-årene med relasjon til kvinnen ble pågrepet på stedet. Pågripelsen foregikk uten dramatikk. Han er siktet for drap og han sitter nå i politiarresten på Lillestrøm. Han vil bli avhørt så snart som praktisk mulig, opplyser politioverbetjent Christian Berge i Øst politidistrikt i en pressemelding klokka 13.

Kvinnen skal ha blitt funnet ble flere stikkskader, og politiet har beslaglagt det de mener er drapsvåpenet.

LES OGSÅ:

Politiets innsatsleder på stedet, politioverbetjent Knut Hammer, sa tidligere mandag at det er snakk om en kniv.

– Fornærmede og den siktede er tidligere ektefeller, og de har et mindreårig barn sammen. Barnet er ivaretatt av politiet og barnevernet, opplyser Berge.

Politiets teknikere gjennomfører nå undersøkelser på stedet. I tillegg er det startet taktisk etterforskning.

– Blant annet foretas det rundspørring i området rundt åstedet, og det skal avhøres en rekke vitner. Det var flere vitner til hendelsen. Disse skal avhøres av politiet – så snart det er praktisk mulig.

Mannen har fått oppnevnt Dag Svensson som forsvarer. Han ønsker foreløpig ikke å kommentere saken, men opplyser at siktede skal i politiavhør mandag ettermiddag.

Artikkeltags