Gå til sidens hovedinnhold

Klesmerke begjært konkurs

Artikkelen er over 2 år gammel

I 2016 gikk klesmerket 1,8 millioner kroner i underskudd. Nå har designer og influrencer Benedicthe Bjerke begjært sitt eget klesmerke konkurs.

Benedicthe Bjerkes klesmerke "Billie & Me" er begjært konkurs. Det skriver MinMote. Bjerke, som bor i Lillestrøm sammen med sin mann Egor Filipenko, startet opp merket i 2015.

Regnskapet viser at firmaet i 2015 hadde et underskudd på 596 000 kroner, mens det i 2016 gikk 1,8 millioner kroner i minus.

Bjerke sier til Romerikes Blad at de jobber med en løsning, men hun har ingen kommentar utover det.

Tøff start

Bjerke uttalte til Romerikes Blad i 2016 at hun lenge hadde hatt en drøm om å starte eget klesmerke, men at det hadde vært en tøff start.

– Jeg hadde aldri klart dette alene. Det har vært det tøffeste året i livet mitt, med små barn og mange prosjekter samtidig. Så det er utrolig gøy at det har gått så bra, sa hun til RB da.

Det er advokat Cato Johannesen hos Advokathuset Johannessen, Svensson og Trudvang som er oppnevnt som bostyrer. Han sier til MinMote at han ikke kan kommentere saken på nåværende tidspunkt.

Fakta

  • Benedicthe Bjerke (28) er opprinnelig fra Frogner i Sørum. Nå bor hun i Lillestrøm sammen med ektemannen Egor Filipenko og deres to sønner.
  • I 2015 lanserte hun klesmerket Billie & Me sammen med Irene Møller fra Lørenskog. Det ble åpnet konkurs i boet til selskapet Billie & Me AS onsdag forrige uke.
  • Benedicthe er også en kjent moteblogger, og blogger for United Influencers. Hun er også kjent for smykkene og luene fra By Benedicthe.

Kommentarer til denne saken