– Den skal visstnok være god å sitte i. Selv har jeg for så vidt bare prøvd å ligge i den, ler Ine Sørum. Da hun flyttet inn hos samboer Tom Arne Ausen fra Frogner i Sørum måtte han inngå et kompromiss; ny dame inn betydde at den gamle sofaen måtte ut.

– Man kan ligge to bredden hvis man har lav BMI vel å merke. Ellers inneholder den både potetgutt, øl og vin. Her er det mye som følger med på kjøpet, smiler Sørum.

 

– Få mindre klam rumpesprekk

I den kreative annonsen som Sørum har laget står det også følgende:

«Dessuten medfølger det også øl og vin i smøringa av skinnet. Et Ikea-fleecepledd kan du få med for litt mindre følelse av klam rumpesprekk. Armlenene støtter godt under albuer, og ekstra godt under hodet, så sovner du her er du skeiv i nakken dagen derpå. Er du bonde som liker å legge deg på sofaen med arbeidstøy eller finne på annet sprell med en eller flere, er dette sofaen for deg. Bare å tørke av og like fin. Du som fortsatt leser denne annonsen er antakelig på utkikk etter en skinnsofa, og bør komme på visning».

Har bare fått inn "gratis-bud"

Ifølge Sørum er det langt mellom hver gang hun er såpass kreativ.

– Dette var nok mest et innfall jeg fikk. Og jeg hadde jo et ønske om å være ærlig ovenfor kjøperen. Mulig annonsen blir lest da den er noe utradisjonell, ler hun.

Ny sofa er allerede i hus. Nå venter det ferske paret på å få kvittet seg med den gamle.

– Vi har fått inn noen bud men de fleste vil hente den gratis. Da tenker jeg at vi heller brenner den, sier Ine.