Gå til sidens hovedinnhold

Holter-dame ble Nabolaget-vinner

Artikkelen er over 3 år gammel

En dame i 50-åra fra Holter ble den glade vinner av 100.000 kroner i Norsk Tippings Nabolaget-trekning fredag.

– Mener du det? 100 000 kroner? Det synes jeg er helt nydelig. Dette passet helt midt i blinken. Vi har et jubileum i familien i morgen, så da tar jeg feiringen der og da. Dette var fantastisk, sa den blide damen fra Holter da Norsk Tipping ringte henne fredag. 

En dame fra Hønefoss var fredagens millionvinner i Nabolaget. Hun gikk umiddelbart over i fest-modus da hun fikk beskjeden, ifølge en pressemelding fra Norsk Tipping. 

– Jeg vant 60 kroner i Vikinglotto i forrige uke, og da sa jeg til mannen min at de skulle jeg bruke på Nabolaget. At det går an å ha sånn flaks! Jeg har aldri vunnet stort tidligere, bare smågevinster, sier Hønefoss-kvinnen som vant den andre gangen hun spilte Nabolaget.

– Nå skal vi feire. Det blir god rødvin til maten, og så kan vi oppgradere bobilen. Om vi ikke kjøper en helt ny så kjøper vi i hvert fall en nyere, sier hun fornøyd.

Flere i Hønefoss hadde grunn til å juble fredag kveld. Totalt deles det ut 1.750.000 kroner i premier hovedvinner-nabolaget. Fem naboer får 100.000 kroner hver, mens de neste fem får 10.000 kroner hver.

Også flere andre steder vant i Nabolaget fredag, og hovedvinnerne på hvert sted får 100.000 kroner hver: 

  • Vinterbro
  • Porsgrunn
  • Fredrikstad (Gamle Fredrikstad)
  • Stonglandseidet

Kommentarer til denne saken