Strømmetjenesten HBO er nede i Norge

Den populære fantasyserien «Game of Thrones», som baserer seg på George RR Martins bøker, ble første gang sendt i 2011. Foto: HBO / AP / NTB scanpix

Den populære fantasyserien «Game of Thrones», som baserer seg på George RR Martins bøker, ble første gang sendt i 2011. Foto: HBO / AP / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

HBO Nordic har tekniske problemer og kundene som vil første episode i siste sesong av «Game of Thrones» kommer ikke inn.

DEL

– Vi opplever dessverre tekniske utfordringer for øyeblikket, da vi har blitt invadert av Night King og hans hær. Vi beklager for ubeleiligheten, og takker for deres tålmodighet, mens vi forsøker å beseire fienden, skriver HBO på sine norskspråklige Facebook-sider.

Mandag slippes den første episoden i den åttende og siste sesongen av den populære HBO-serien «Game of Thrones».

12,1 millioner så på forrige sesongs finale, mens 4 millioner andre strømmet episoden.

Den umåtelig populære fantasyserien «Game of Thrones», som baserer seg på George RR Martins bøker, ble første gang sendt i 2011. Den banebrytende HBO-serien er blant annet kjent for å ta stadig nye og overraskende vendinger og for at serieskaperne ikke viker tilbake for å ta livet av sentrale og populære skikkelser.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags