Det skriver Eidsvoll Ullensaker Blad.

Körner Haugen er kommunestyrerepresentant i Eidsvoll og leder av Eidsvoll Frp.

Ifølge avisen skal flere hundre personer på Haugens adresseliste ha mottatt følgende epost mandag morgen:

«Jeg håper dette kommer til deg i tide. Jeg gjorde en tur til Donetsk, Ukraina og min bag ble stjålet med mitt internasjonale pass og kredittkortet mitt inne. Ambassaden er villig til å hjelpe meg med å ta et fly uten passet mitt, jeg trenger bare å betale for billett- og hotellregningene. Til min forferdelse, kan jeg ikke få tilgang til pengene mine uten kredittkortet mitt og kontakte banken min, men de trenger mer tid til å gi meg et nytt kort. I denne uheldig situasjonen tenkte jeg på et lån som jeg kan betale tilbake så snart jeg kommer tilbake. Jeg trenger virkelig å bli med på neste flytur. Jeg trenger 14,200 NOK. Fortell meg om du kan hjelpe meg gjennom (bank på navn fjernet) fordi det er det beste alternativet jeg har. Gi meg beskjed om det er mulig. Jeg venter på svaret ditt Med vennlig hilsen Arne Körner Haugen, leder Eidsvoll FrP»

EUB skriver videre, etter å ha snakket med Frp-politikeren, at Körner Haugen for tiden befinner seg Tyskland, og ikke i Ukraina. Han sier til avisen at det ikke er han som har sendt eposten.

– Dette er veldig ubehagelig. Men jeg får dessverre ikke gjort så mye med det, annet enn å politianmelde forholdet. Jeg håper ingen overfører penger på grunn av denne eposten, sier Haugen til EUB.