Her er rullebåndet som «redder liv» for stressa flypassasjerer på Gardermoen

Endelig bedring: I dag ble rullebåndene til B-gatene på Oslo Lufthavn åpnet. Foto: Oslo Lufthavn

Endelig bedring: I dag ble rullebåndene til B-gatene på Oslo Lufthavn åpnet. Foto: Oslo Lufthavn

Artikkelen er over 2 år gammel

Nå slipper du å gå til beryktede «gate 19», eller B-gatene, på hovedflyplassen.

DEL

Det er dinside.no som forteller nyheten som vil glede mange brukere av Gardermoen. Det er ikke få personer som hvert år sukker høyt og stresser avgårde på den laaange veien mot B-gatene på hovedflyplassen.

Nå kan dinside.no fortelle at nye gate 19 er ferdig, med rullefortau i begge retninger. Det betyr at tidsbruken til og fra B-gatene blir kraftig redusert – og ikke minst at turen blir mer behagelig.

Har lyttet til de reisende

Fra sentralområdet i terminalen på Oslo Lufthavn har dett tatt cirka 10 minutter i vanlig gangfart å komme seg til gatene B1 til B8. Nå håper flyplassledelsen at tidsbruken kortes ned etter at rullebåndene åpnet onsdag.

– Vi har tatt til oss de reisendes tilbakemelding om gangavstanden, og håper at de som skal fly fra våre B-gater i jula og framover kan glede seg over at de nå kan komme seg raskere gjennom gangbrua, sier kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen ved Oslo Lufthavn til Din Side.

Facebook-gruppen For Oss Som Hater Gate 19 har intet mindre enn 4.200 medlemmer! I videoen under kan du se hvor lang gåturen var:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken